Image result for via biler logo

Image result for via biler logo

Image result for via biler logo

Vores forhandlere

Kastrup

Kirstinehøj 62
2770 Kastrup
Tlf: +45 72 59 15 59

Image result for via biler logo

Valby

Gl. Køge Landevej 135
2500 Valby
Tlf: +45 36 19 70 70

Image result for via biler logo

Hvem er Via Biler?

Vores mission er at skabe langvarige forhold til vores kunder, medarbejdere og leverandører.

Det betyder, vi holder os fra kortsigtede løsninger og fokuserer på at skabe langvarige forhold ved at følge vores fire grundlæggende værdier: Målrettet. Umage. Glæde. Og hjælpsomhed.

Målrettet. I Via Biler arbejder vi målrettet med vores opgaver og ansvarsområder. Vi er en virksomhed med mere end 400 ansatte, og derfor er det helt afgørende, at alle kender retningen og ved, hvordan vi når vores resultater, gør en forskel og bidrager til Via Bilers succes.

Umage. Hver dag skal vores kunder mærke, at vi gør os umage. De skal mærke, vi går op i at levere kvalitet hver gang – og at vi gør arbejdet rigtigt første gang. At gøre sig umage handler også om faglig stolthed. At vi går op i vores opgaver og sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde. På den måde skaber vi tryghed for vores kunder, og vi kan være stolte af det, vi laver.

Glæde. Hos Via Biler tager vi glæden alvorligt. Når vores medarbejdere er glade og møder kolleger, kunder og leverandører med et smil, så skaber det både et godt arbejdsmiljø og et godt sted at være kunde og leverandør. Derfor har det en kæmpe værdi for os, at vi er en arbejdsplads, hvor medarbejderne møder ind med et smil.

Hjælpsomhed. Vores fornemste opgave er at hjælpe vores kunder. Og uanset om man arbejder i salg, på værkstedet, i en Hertz Biludlejning eller i administrationen, så er vores medarbejderes ønske om at hjælpe helt afgørende for virksomheden. Ønsket om at hjælpe gælder også kolleger. I Via Biler hjælper vi hinanden. Vi strækker os langt for hinanden og fokuserer på at finde gode løsninger til fælles bedste.

Dacia - Find en forhandler her

Find en forhandler

Dacia har 47 forhandlere over hele landet.

Dacia - Garanti

Dacia Garanti

Fabriksgaranti og Dacia Assistance i 3 år /100.000 km

Dacia - Bestil prøvetur

Bestil en prøvetur