DACIA OFFICIAL PARTNER OF UTMB®

Gør mobilitet tilgængelig for et bredt publikum

DACIA, ET GENFØDT MÆRKE

Dacia blev stiftet i Rumænien i 1966 med en klar målsætning: At stille moderne, driftssikre biler der var til at betale til rådighed for det rumænske folk. Det blev døbt Dacia efter det navn, som rumænerne kaldte den region, der nu er kendt som Rumænien.

Renault overtog Dacia i 1999, hvilket markerede et strategisk skift. Dacia blev således til et Renault Group-mærke, og det var starten på en ny æra, hvad angår kvalitet.

 

  • LOGAN, LANCERET I 2004
  • SANDERO, LANCERET I 2008
  • DUSTER, LANCERET I 2010
  • SPRING, LANCERET I 2021
  • JOGGER, LANCERET I 2021

2022: den nye mærkeidentitet

Fornyelse af vores løfte om at levere enkelhed, holdbarhed og tilgængelighed - et nyt logo, nye farver og en fuldstændig opdateret,
moderne line-up at være stolt af. Læs mere om Dacia ny identitet

FILOSOFI

Flere af de vigtige ting. Færre unødvendige tilføjelser.

UDFORSK NYE VEJE
I en stadig mere kompleks verden holder vi kursen mod det, vi synes er vigtigst: At gøre biler tilgængelige for så mange mennesker som muligt.

DEN BEDSTE BIL ER DEN, DER LEVER OP TIL DINE BEHOV
Vi starter med det, der betyder mest for dig: At have en bil på lang sigt, som du kan stole på dag og nat. Vores biler er rummelige, robuste og praktiske. De er udstyret med velafprøvet og driftsikker teknologi. De har kort sagt alt det, du har brug for og et flot design.

OVERKOMMELIGE BILER OG SERVICES
Vores job er at give dig den bedste pris. Hos tager Dacia tages prisen i betragtning lige fra starten. Vi bestræber os på at optimere udgifterne på hvert trin på vejen fra design til produktion og salg, så du kun betaler for det, du har brug for. Dacia er ensbetydende med, at du ikke er nødt til at give afkald på noget, når du vælger at købe en ny bil.

VAREMÆRKE

Dacia, et forstandigt køb til den rigtige pris.

DEN BEDSTE PRIS
Dacia biler tilbyder konkurrencedygtige lave løbende udgifter takket være optimerede vedligeholdelsesprogrammer og brændstofeffektive motorer til priser, der udelukker enhver konkurrence.

ET RUMMELIGT INTERIØR
Dacia-biler tilbyder et rummeligt og komfortabelt interiør, som er unikt på dette prisniveau.

DRIFTSSIKKER I ENHVER SITUATION
Du kan altid stole på deres udholdenhed, ligegyldigt hvordan vejen eller vejret er. Derfor tilbyder Dacia en garanti på tre år eller 100.000 km

OM OS

Om RN DANMARK
RN DANMARK er filial af RN NORDIC AB og er importør af Renault og Dacia i Danmark. RN NORDIC AB er et selskab ejet ligeligt af svenske Hedin Mobility Company og portugisiske Salvador Caetano


RN Danmarks ambition er at tilbyde en kundeoplevelse, der gør hverdagen lettere inden for mobilitet - alt fra ny teknologi, til elbiler, til tilslutning og tilpasningsdygtige applikationer til både person- og varebiler. Hovedkontoret i Ballerup har 25 ansatte.

Om Renault Group
Renault Group er en global koncern, der består af fire hovedselskaber: Renault, Dacia, Alpine og Mobilize. Renault tilbyder innovative mobilitetsløsninger til sine kunder og har de seneste 10 år været førende indenfor elektrisk mobilitet. Ambitionen er at være CO2-neutrale i Europa i 2040. 

 

 

*Duster, Energiklasse A, Forbrug: 16,1 km/l (bl. kørsel WLTP), CO2: 139-141 g/km under kørsel (WLTP). CO2-ejerafgift: 680 kr./halvårligt.