OPLEV FREMTIDENS ESSENTIELLE BIL

Dacia præsenterer sin nyeste konceptbil: Manifesto det perfekte udtryk for mærkets værdier. Den er en essentiel bil med et robust og miljøvenligt design, som hurtigt vil gøre den populær på alle fronter.

Med denne konceptbil dykker vi endnu dybere ned i friluftslivet og skaber en nem og tilgængelig måde at nyde den friske luft på, hvad enten det drejer sig om arbejde eller fornøjelse. 
 
Manifesto er en superkompakt og helt åben SUV, så personerne i bilen kan føle sig i ét med naturen. Denne støjsvage og lette bil prioriterer adræthed frem for fart. Med denne type bil kan du nemt levere forsyninger til retreats i bjergene eller tjekke op på en facilitet i naturen.
 
Manifesto kommer ikke til salg, men den viser alle vores innovationer inklusive dem, der allerede kan findes i nogle af vores modeller og snart implementeres i hele modelprogrammet, dem, der snart vil blive lanceret, og dem, der udforsker nye idéer, der vil blive realiseret i de kommende år.

Med Manifesto bekræfter Dacia mærkets vision om en vigtig, cool, robust, økonomisk overkommelig og eco-smart bil.
 

Essentiel & cool

Intelligente og tilgængelige løsninger, der opfylder dine behov. Så cool!

ROBUST & OUTDOOR

Et robust design til alle typer terræn, som kan få dig frem overalt.

ECO-SMART

For hos Dacia går klogskab og effektivitet hånd i hånd

Essentiel & cool

Vores biler opfylder dine behov uden for meget ståhej. Vi udvikler økonomiske, fleksible og alsidige løsninger med fokus på det vigtigste: at opfylde dine behov. Dacia er ensbetydende med intelligent, økonomisk overkommelig og cool. 

VORES INNOVATIONER  TIL NUTID OG FREMTID

YouClip

Hvad nu, hvis du havde flere intelligente multifunktionelle fastgørelsesmuligheder, så du kunne have alle dine yndlingsredskaber med?

Med YouClip kan du nemt fastgøre alt tilbehør forskellige steder i din bil. Denne innovation bliver tilgængelig til vores næste generation af Duster og senere også til vores øvrige modeller.

Medbring din egen enhed – tag dine favoritapps med på turen

Hvorfor tilføje flere skærme, når vi alle har en smartphone med os, som vi allerede er vant til at bruge?

Med ”Bring Your Own Device” eliminerer vi behovet for kompliceret og dyr teknologi. Sig farvel til den indbyggede skærm. Du skal bare tilslutte din smartphone, så har du nem adgang til dit digitale univers, dine apps og dine indstillinger. Det er næste skridt fremad fra den mediestyring, som på nuværende tidspunkt findes i vores biler.

Batteri – aldrig mangel på strøm

Forestil dig, at du befinder dig langt ude i naturen, og du har brug for et batteri til at oplade dine enheder.

Det kan du nu med vores udtagelige batterioplader!

Gå endnu længere

Hvad nu, hvis vi tog økonomisk sans til det ekstreme?

Ingen døre, ingen ruder, ingen forrude Ingen buffer mellem dig og naturen. Bilens ekstreme åbne design omfatter en udtagelig lampe til oplysning af vejen forude eller til at tage med dig langt fra alfarvej. Disse nye features, som vi udforsker, vil ikke blive lanceret i vores modeller, men de er et udtryk for vores filosofi.

Robust & Outdoor

Elsker du naturen? Så er du kommet til rette sted. Vores biler har ry for at være praktiske, robuste og driftssikre uanset vejforholdene. Arbejder du udendørs? Eller måske vil du bare gerne tæt på naturen igen. Så er Dacias nye konceptbil lige noget for dig. 

ALLE TYPER TERRÆN

Manifesto opfylder alle kriterier til outdoor-oplevelser med firehjulstræk, stor frihøjde, store hjul og et karrosseri, som klarer sig i selv det hårdeste terræn.

HOLDBAR

Hele vejen igennem. Vi arbejder på at gøre vores bilers interiør – inklusive måtter og sædeindtræk – mere holdbart og nemmere at rengøre. Disse forbedringer vil blive implementeret i vores biler allerede næste år.
Vi vil gerne med på alle dine eventyr, så vi har introduceret følgende innovative og praktiske features:

Intelligent sædedesign

Sædeindtrækket kan tages af og omdannes til en sovepose i én nem bevægelse.

Et multifunktionelt tag

Det multifunktionelle tag er ekstremt alsidigt. Det kan foldes ud og omfatter justerbare tagbøjler, så du kan medbringe alle typer bagage, hvilket er en videreudvikling i forhold til de multifunktionelle tagbøjler, der allerede kan fås til Sandero Stepway og Jogger.

Nemmere transport af last

Lastkapaciteten er også vigtig for dig. Udover at den er nemmere at læsse, er konceptbilen også blevet udstyret med et spil, så du nemmere kan håndtere dit udstyr og holde det på plads. Vi har også udviklet en løsning, så konceptbilens bagende kan omdannes til et bord eller en arbejdsbænk.

Eco-smart

Hos Dacia har vi en mission om at udvikle miljøvenlige modeller ved hjælp af økonomisk og ansvarligt design. Manifesto har et bemærkelsesværdigt lavt CO2-aftryk, så du kan udforske verden uden at belaste miljøet. Med den økonomiske og lette konceptbil lanceres også geniale innovationer som Starkle® og luftfri dæk. 

Reducering af vægten

Den ultrakompakte konceptbil har et minimalistisk design, som bidrager til at reducere energiforbruget i tråd med de fremskridt, der er gjort på vores nuværende modeller. Ved kun at montere de mest nødvendige teknologier og præcis de rigtige drivlinjestørrelser har vi kunnet holde vægten nede på vores biler.

Starkle®

Vores biler fremstilles allerede nu med genbrugsplastik. Med Starkle® øger vi procentandelen af genbrugsplastik til både skjulte og synlige dele af bilen – også udvendigt. Starkle® er et kompositmateriale, som omfatter 20 % genbrugsplastik, uden at det går ud over holdbarhed, sikkerhed eller æstetik. Denne innovation vil blive lanceret på markedet med den nye generation af Duster.

Luftfri dæk

Med Manifesto udforsker vi brugen af luftfri dæk til alle typer vejbelægninger og -forhold, så punkteringer kommer til at høre fortiden til.