DACIA PRIVATLEASING

Vi tilbyder lige nu attraktive privatleasing priser på vores omfattende modelprogram.
Priser er vejledende. Har du brug for mere info, så kontakt din forhandler.

DACIA SANDERO

Ny privatleasingpris på vej

• Den smarte bybil
• Plads og god økonomi

 

Privatleasing online

Bestil prøvetur

Sandero Essential. Energiklasse A+, Forbrug 18,7 km/l, CO2 119 g/km (bl. kørsel WLTP), CO2-ejerafgift: kr. 640/halvår. Bilen er vist i den højeste udstyrsvariant Expression og indeholder dette ekstraudstyr: parkeringssensor foran.

DACIA JOGGER 7-sæders Essential TCe 110

Ny privatleasingpris på vej

• 7-sæders
• Masser af plads, fleksibilitet og overskud 

 

Privatleasing online

Bestil prøvetur

Jogger Essential. Energiklasse A+, Forbrug 17,5 km/l, CO2 129 g/km (bl. kørsel WLTP), CO2-ejerafgift: kr. 640/halvår. Bilen er vist i den højeste udstyrsvariant Extreme og indeholder dette ekstraudstyr: 16'' alufælge, sidespejle i kobber farve, Extreme designelementer, mørktonede ruder bag, hajfinneantenne.

DE 4 BEDSTE GRUNDE TIL AT VÆLGE DACIA PRIVATLEASING


✓ KUN 12 MÅNEDERS BINDINGSPERIODE

Hvis der sker ændringer på privatfronten, din jobsituation, dit kørselsbehov eller du blot har brug for en større eller mindre bil – så er det muligt, at opsige leasingaftalen efter kun 12 måneder - og evt. indgå i en ny leasingaftale, som passer bedre til din nuværende situation.

✓ INTET UFORUDSET VÆRDITAB

Når du privatleaser en Dacia behøver du ikke bekymre dig om værditabet der vil være forbundet med brugen af bilen. Når din leasingaftale udløber, tager vi bilen tilbage og er ansvarlige for dens værdi og videre liv.

✓ DU SLIPPER FOR AT TÆNKE PÅ SLIDTAGE, SERVICE & VEDLIGEHOLDELSE

Service og vedligeholdelse er altid en del af pakken hos Dacia. Alt lige fra olieskift til udskiftning af sliddele er en del af din leasingydelsen. Det giver dig ro i maven, så du kan bruge dine energi på andre ting.

✓ VÆLG MELLEM HØJ ELLER LAV UDBETALING

Privatleasing skal være let for alle. Derfor tilbyder vi dig muligheden for at tilpasse din udbetaling til din nuværende situation. Hvad end du foretrækker en høj eller lav udbetaling, så tilpasser vi os dit behov.