JEG ELSKER MIN DACIA

Hos Dacia Danmark er vi stolte over alle de glade og energiske Dacia ejere. Vi bliver hvert år på vores Dacia Picnic samt næsten dagligt på vores sociale medier, bliver vi mindet om hvor mange inspirerende og tilfredse Dacia ejere der eksisterer.

Martin har en flot og gennemført Dacia Logan

Martin har en virkelig flot Logan MCV og han bruger den præcis som den er skabt til at blive brugt – som en rummelig familiebil.

Når han og den store familie skal rundt i verden så savner de aldrig plads eller rummelighed – og så er Martin specielt glad for det økonomiske aspekt i Dacia mærket.

Han er meget direkte og siger: ”Vi så på andre biler, men følte vi fik mest for pengene i en Dacia”. Så kan det vist ikke siger meget tydeligere…

SE FILM

 

 

Vikinge Skjoldmøen Jannie fra Dronninglund elsker sin Dacia Lodgy

Hvad gør man, når man både skal køre på regelmæssigt togt med sine to teenagebørn og alt der følger med, samt også skal have plads til hele arsenalet når man er fritidsviking? Man kører selvfølgelig Dacia Lodgy.

Hun er glad for sin Lodgy som både giver hende kørekomfort og stor rummelighed uden at det koster alverden – for Jannie er Dacia det smarte valg.

SE FILM

 

Nichlas prøvede en Duster – og den knuste hans negative opfattelse af Dacia

Rummelig, praktisk, modstandsdygtig og hamrende økonomisk. Nichlas har tidligere haft sine egne fordomme om Dacia – indtil han prøvede en Duster første gang og nu skal han aldrig have andet og han opfordrer alle til at prøve en Dacia af, inden de køber deres næste bil. Se med når han fortæller om sin oplevelse med Duster.

SE FILM

 

 

 

 

Roses specialbyggede Sandero er en kilde til frihed

For Rose er hendes Sandero en kilde til frihed. Hun elsker bilens stabilitet, rummelighed og driftsikkerhed – specielt når man tænker på den lave pris. Derudover har hun et par tips til folk i samme situation som hende. Se med når Rose med sit smittende humør, fortæller om sin Dacia Sandero.

SE FILM

Kan en Dacia Duster bruges til jagt? Det beviser Anders den kan!

Vi fangede Anders inden han tog på jagt, da vi havde hørt han havde en Duster der blev brugt liiiidt mere end gennemsnittet.

Gennem sine hobbier tester Anders sin Duster til det yderste. Han siger selv meget klart og tydeligt ”min bil er til for at blive brugt” – og det vil du også tydeligt se i videoen.

Anders viser meget fint hvordan en Duster kan bruges til selv meget svære vejforhold og vi elsker når folk udnytter bilerne til deres fulde potentiale – Duster kan nemlig være meget mere end at være en familiebil.

SE FILM

Gitte fra Aalborg bruger sin Duster til at forene familielivet og sin hobby

Gitte mener at Duster forener familielivet og hendes hobbier perfekt, hun går nemlig rigtig meget op i at træne sin dygtige hund i fritiden samtidig med der skal være plads til alle børnene.

Bilen kører problemfrit i alt det terræn Gitte har kastet efter den og der stadig er rigeligt med plads til alt deres grej, hundeudstyr og ikke mindst familien, hunden og Gitte selv. Hør Gitte fortælle om hvorfor hun elsker sin Dacia Duster.

SE FILM