Helt ny Dacia Sandero

Kommer i 2021

Helt ny Dacia Sandero

Kommer i 2021.

Helt ny Dacia Sandero

Kommer i 2021.

Design

Den moderne og robuste bybil

Den helt nye Sandero afslører et helt igennem moderniseret design med sin robuste silhuet og nye forende, understreget af den nye Y-formede brandsignatur med LED-lygter. 

Den tilpasser sig efter din hverdag og gør kørsel mere fornøjelig, idet den har et af de mest rummelige interiører i sin kategori med et stort bagagerum og opbevaringsrum.

En nem og komfortabel oplevelse om bord

Dacia Sandero

 

KOMFORT OG BEKVEMMELIGHED

Nyd en virkelig komfortabel køretur

Klar til at køre afsted? Lås din bil op og start den uden besvær ved hjælp af det håndfrie kort. Sæt dig ind i bilen omgivet af moderne udstyr, som er omhyggeligt designet med henblik på komfort: ny servo-assisteret styring, justering af førersæde og rat, og nyt design af instrumentbræt, som samler alle de vigtige betjeninger i din helt nye Sandero. Alt er indenfor rækkevidde!

Det automatiske airconditionsystem giver dig mulighed for at styre temperaturen og nyde en optimal varmekomfort under din køretur. Er det ved at blive mørkt? Ikke noget problem! Den helt nye Sanderos LED-forlygter tænder automatisk og giver bedre udsyn, dag og nat.

 

KØREASSISTANCESYSTEMER OG SIKKERHED

Alt er der for din skyld!

Vores køreassistancesystemer hjælper dig gennem din køretur, beskytter dig og gør dine daglige køreture nemmere:

  • Aktivt nødbremsesystem (AEBS)
  • Nødopkald (automatisk nødopkald)
  • Parkeringsassistance foran og bag på køretøjet og bakkamera
  • Advarsel om blind vinkel
  • Hill Start Assist
  • Elektronisk parkeringsbremse
  • Fartpilot/hastighedsbegrænser
  • Elektrisk servostyring
Dacia Sandero
Dacia Sandero

 

MULTIMEDIE

Moderne teknologi

Med det nye Media Control-system med radio og integreret Bluetooth® telefonforbindelse kan du betjene dit lydsystem fra rattet og nemt få adgang til dit foretrukne navigationssystem via din telefon. Du kan også få adgang til samt vise radioens grænseflade på din telefon via Dacia Media Control-appen for en endnu nemmere oplevelse om bord.

Effektiv motorer

En vindende kombination! Kontroller dit brændstofforbrug og reducerer dit vedligeholdelsesbudget med vores motorer, som er designet til at passe til din daglige rutine.

BENZIN

Den helt nye Sandero kombinerer kørekomfort med større miljøvenlighed, med sine benzinmotorer udstyret med et partikelfilter, som lever op til de nye gældende Euro6-normer.

TCe 90 FAP

Virkelig alsidig

Denne sidste generation af en 3-cylindret turbomotor med 90 hk kan fås med manuel gearkasse, og giver dig mulighed for at kontrollere dit brændstofforbrug og begrænse dine CO2-emissioner, samtidig med at den også giver virkelig køreglæde. Takket være timingkæden sparer du ikke kun i hverdagen, men også ved vedligeholdelse. Smart!

TCe 90 CVT FAP

Kørekomfort

Nyd en jævn og behagelig køreoplevelse! Denne 3-cylindrede turbomotor med 90 hk er udstyret med vores nye generation af CVT2 pedal-automatgear og sikrer en glidende start, smidige accelerationer og gearskift uden “fjedrende” effekt. Så kan du slappe af!

Dimensioner

Dacia Sandero Stepway
Dacia Sandero Stepway
Dacia Sandero Stepway