Dacia Sandero

fra 113.880 kr.*

Dacia Sandero

fra 113.880 kr.*

Dacia Sandero

fra 113.880 kr.*

Dacia Sandero fra
113.880 kr.* eller 1.629 kr./md.**

Dacia Sandero Stepway fra 136.880 kr.* eller 1.873 kr./md.**

Dacia Sandero Opdag en bil med stil

Lad dig forføre af Dacia Sanderos opdaterede design. Med det nye forkromede kølergitter og de store for- og baglygter, der er nydesignet, så der er plads til Dacia-lyssignatur, får den et endnu mere dynamisk og moderne look. Du forføres fra første blik.

Dacia Sandero

Sandero – En bil med stil

Sæt dig til rette, og nyd den nye rummelige kabine: 5 dejlige pladser og et stort bagagerum. En kabine med en lang række funktionaliteter: nedfældeligt bagsæde, nye opbevaringsrum til hele familien… Hvordan kan man modstå det?

Dacia Sandero - sikkerhed

Fokus på sikkerhed

Din sikkerhed frem for alt. Baseret på Renaults viden om sikkerhed er Dacia Sandero udstyret med flere aktive og passive sikkerhedselementer for at beskytte dig under kørsel.

Dacia Sandero Stepway Vov dig ud i offroad-looket

Fra første blik viser Dacia Sandero Stepway tydeligt sin særegne karakter. En ny og mere markant forkromet kølergrill, nydesignede linjer med ændrede for- og baglygter, som indeholder Dacia-lyssignatur. På designsiden forstærker dens SUV-look endnu mere dens kraftfulde udtryk… Og på en måde, der kan ses!

Dacia Sandero Stepway

Der er stil over kørslen…

Sandero Stepway er vores topversion, som ud over designet giver dig mange nyttige teknologier; Multimediesystem Media Nav Evolution med DAB-radio, parkeringssensor bag, bakkamera*, fartpilot/fartbegrænser, aircondition og kørecomputer. Med den ekstra frihøjde på 4 cm (i forhold til Sandero Base og Ambiance) og større hjulkasser bibeholder Sandero Stepway alle sine allroad-egenskaber. Sandero Stepway er robust og driftssikker og designet til at klare selv de mest krævende vejforhold og udfordringer. Den er oplagt til offroad-kørsel. * Ekstraudstyr

Dacia Sandero Stepway - Interiør

Nyt moderne interiør

Med sine 5 reelle pladser i kabinen tilbyder Dacia Sandero Stepway en komfort, man kan være flere om at nyde. I dens indbydende og rummelige kabine kan du nyde alle de lækre detaljer: Nye kromafslutninger, nyt rat, nyt indtræk, nye smarte opbevaringsrum, nyt 12 V-stik bag… Du kan føle dig godt tilpas!

Dacia Sandero Stepway - bagagerum

Fleksibel og praktisk

Sandero Stepway er fleksibel og rummelig og udstyret med et bagagerum på 320 liter samt et splitbagsæde (1/3-2/3), som giver dig mulighed for at skabe ekstra bagagerumsplads, når der er behov for det. I kabinen er der tilføjet yderligere opbevaringsplads, blandt andet blandt andet et opbevaringsrum under instrumentbordet og opbevaringsrum i alle døre, samt nye, praktiske aflægningsrum: opbevaringslomme i net i siden på midterkonsol ved passagersædet.

Dacia Sandero Stepway - motorer

Effektive motorer

Sandero Stepway tilbydes med to kraftfulde Renault-motorer: benzinmotoren TCe 90 hk og dieselmotoren dCi 90 hk – begge med enten manuel eller automatiseret manuel gearkasse. Benzinmotoren TCe 90 hk kombinerer køreglæde og komfort og har samtidig et lavt brændstofforbrug uanset valg af gearkasse; begge går 19,6 km/l, hvilket er energiklasse A og kun 600 kr. i grøn ejerafgift pr. halvår. Dieselversionen dCi 90 hk er kendt for sin driftssikkerhed, sin kørselskomfort og sit lave forbrug uanset valg af gearkasse; begge går 26,3 km/l, hvilket er energiklasse A+ og kun 1.060 kr. i grøn ejerafgift pr. halvår.

Dacia Sandero Stepway

Bilens univers

Takket være de tekniske løsninger anvendt til Dacia, som har vist sig at være effektive og driftssikre, kan Sandero Stepway tilbydes med en garanti på 3 år eller 100.000 km (alt efter, hvad der indtræffer først) og fordelagtige driftsomkostninger.

Husk at tegne en service- og vedligeholdelsesaftale til din Dacia! Så slipper du for uforudsete og ubehagelige overraskelser.

Sandero Komfortpakke

Gør din hverdag mere komfortabel

Udstyr din Dacia med en Komfortpakke. Pakken består bl.a. af en bagagerumsbakke, der er let at rengøre, tekstilmåtter og Comfort lights – et avanceret system, som styrer bilens belysning, så du kan fokusere på andre ting.

Pakken indeholder følgende dele: Comfort lights, Tekstilmåtter-standard, Bagerumsbakke, Armlæn Premium og P-ur med Dacia-logo.

Dacia Sandero
Versioner

Dacia

Dacia Sandero
Access
fra 113.880 kr.

Udstyr

 • 15" stålfælge med hjulkapsel "Groomy"
 • ESC (Elektronisk stabilitetskontrol) med ASR (antispin)
 • Stofindtræk "Sandero"
 • To-farvede kofangere

Motorer

 • TCe 90 hk S&S
Dacia

Dacia Sandero
Essential
fra 123.880 kr.

Udstyr

 • Indfatning om instrumenter i instrumentpanelet i satinkrom
 • El-ruder for med antiklem-funktion i førerside
 • Stofindtræk "Ambiance"
 • Dacia Plug & Radio (radio, CD, MP3, AUX+USB-stik, Bluetooth® og ratbetjening)

Motorer

 • TCe 90 hk S&S
 • 1.5 Blue dCi 75 hk S&S
Dacia

 

Dacia Sandero
Stepway
fra 136.880 kr.

Udstyr

 • 16" Flex stålfælge i mørkegrå metallak med hjulkapsler 'Bayadere'
 • El-sidespejle i mørkegrå metallak og med varme
 • Hastighedsbegrænser og cruise control
 • Multimedie navigationssystem MEDIANAV EVOLUTION inkl. kort over Skandinavien, 7" touchscreen, radio (DAB+) m. håndfri Bluetooth® telefoni, USB, MP3, AUX og Jack-stik, med AppleCar Play og Android Auto

Motorer

 • TCe 90 hk S&S (Stepway)
 • 1.5 Blue dCi 95 hk S&S (Stepway)
Dacia

 

Dacia Sandero
Techroad
fra 141.880 kr.

Udstyr

 • Automatisk klimaanlæg
 • Sorte spejlcovers
 • Indtræk Techroad - røde detaljer og grå syninger
 • Multimedie navigationssystem MEDIANAV EVOLUTION inkl. kort over Skandinavien, 7" touchscreen, radio (DAB+) m. håndfri Bluetooth® telefoni, USB, MP3, AUX og Jack-stik, med AppleCar Play og Android Auto

Motorer

 • TCe 90 hk S&S (Techroad)
 • 1.5 Blue dCi 95 hk S&S (Techroad)