DACIA CUP 2023
K9 Biathlon for alle

KORT FORTALT, ET FORHINDRINGSLØB MED DIN HUND

Bliv en del af festen, fællesskabet og Danmarks største K9 Biathlon event.

I hele 2023 er Dacia stolt hovedsponsor af en af Danmarks hurtigst voksende sportsgrene K9 Biathlon, et løb, hvor hundredvis af 2- og 4-benede løbere sammen skal forcere en forhindringsbane med en masse forskellige udfordringer, hvor man både kan blive våd, beskidt og frem for alt superstolt af sig selv og sin firbenede ven, når løbet er gennemført.

Mød team Dacia til DACIA CUP 2023, når rundturen skydes i gang i Herning, Give, Aarhus og Ringsted fra maj til oktober, og vær desuden med til at fejre Dacias 10 års fødselsdag i Danmark. 

Se optakten til Dacia Cup 2023

Tour Dates

18-21. maj 2023
Mød os på European Dog Show (EDS) Herning - stand & prøvebane
  Se video >

3-4. juni 2023
K9 Biathlon for alle DACIA Bronze Cup og DM Kvalifikation på Lilleskov slot
 Se video >

26. august 2023
K9 Biathlon for alle DACIA Silvercup og DM Kvalifikation på Vilhelmsborg
 Se video >

27. august 2023
K9 Biathlon for alle WALK på Vilhelmsborg
 Se video >

14. oktober 2023
K9 Biathlon for alle DACIA Goldcup og DM på DKK's træningscenter Ringsted

ALLE KAN VÆRE MED

Til løbene vil du møde alle typer af deltagere. Børn fra 3 år til seniorer langt oppe i 70’erne og hunde af alle racer fra de helt små til de kæmpestore.   Man kan deltage som familie med en enkelt hund, sammen med vennerne, eller du kan deltage alene med din hund. Erfaring, kondition og ambitionsniveau er underordnet, formålet er at være med og at have det sjovt. RUTERNE Vælg mellem WALK eller RUN ruter: Kort: 2-3 km Mellem: 4-6 km Lang: 8-10 km

DACIA JOGGER VAN

Se vores bud på en hundebil

Med vores specialbyggede Dacia Jogger Van er der plads til både dig og din hund. Vi har skabt den ultimative rejsepartner, der er skræddersyet til både korte og lange ture. Oplev den blandt andet til Dansk Kennels Klubs tre dages udstilling i Vejen, K9 Biathlon for alles Dacia Cup-serie samt til Dacia Picnic.

Læs mere på www.k9b.dk

Tilmelding sker på www.sportstiming.dk