Dacia Logan MCV
Egenskaber

Dacia Logan MCV radio

Dacia Plug & Radio

Dacia Logan MCV (Ambiance) er udstyret med Dacia-Plug&Radio, som består af en radio med stor skærm, betjeningselementer i rattet, cd-/mp3-afspiller, USB-stik og jackstik foran samt Bluetooth®-teknologi. På korte køreture eller på udflugter får familien glæde af en optimal lydkvalitet.

Dacia Logan MCV computer

Kørecomputer med 7 funktioner

Du kan variere visningen af følgende oplysninger:

  • Samlet køredistance
  • Triptæller
  • Brændstofforbrug
  • Gennemsnitligt brændstofforbrug
  • Estimeret rækkevidde
  • Gennemsnitshastighed
  • Udetemperatur
Dacia Logan MCV media-nav

MEDIA NAV EVOLUTION

Kan udstyres med multimedie-systemet MEDIA NAV EVOLUTION*. Indbygget i midterkonsollen, med en stor touchscreen på 7″ (18 cm), er systemt intuitiv at bruge, og omfatter radio, Jack-Stick, USB-stik, Bluetooth® og Apple CarPlay ®, der kan bruges til håndfri telefoni og musikstreaming. MEDIA NAV EVOLUTION er også indbygget navigation med 2D- eller 3D-visning (Birdview). Yderligere er der betjeningselementer, der kan nås, uden at fjerne hænderne fra rattet.

Dacia Logan MCV parkingkomfort

Bakkamera

For endnu lettere manøvrereing af bilen når du bakker, kan du tilvælge integreret bakkamera til Media Nav Evolution når du kører Dacia Logan MCV. (Tilgængeligt på Stepway)

Dacia Logan MCV fartpilot

Fartpilot og hastighedsbegrænser

Fartpiloten gør det nemt at køre bil; hastigheden holdes konstant, uden at det er nødvendigt at træde på speederen. Hastighedsbegrænseren er et system til at fastsætte en bils maksimalt tilladte hastighed. Begrænserens maksimale hastighed indstilles på rattet. Tilgængeligt på Ambiance. Standardudstyr Stepway.

Dacia Logan MCV eco-mode

Eco-mode

Eco-mode hjælper med at reducere brændstofforbruget, og den mindsker CO2-emissionerne med op til 10 % afhængigt af kørestil og fører. Ved at optimere bilens præstationer ændrer Eco-mode speederens reaktion, optimerer motorens moment og effekt samt begrænser visse muligheder i klima- og varmesysterne.

Dacia Logan MCV
Sikkerhed

Din sikkerhed frem for alt. Baseret på Renaults viden om sikkerhed er Dacia Logan MCV udstyret med effektive aktive og passive sikkerhedselementer for at beskytte dig under kørsel.

Dacia Logan MCV - ABS

ABS med nødbremsesystem (AFU)

I kombination med ABS-systemet, som hindrer hjulblokering, gør nødbremsesystemet det muligt at holde bilen stabil under bremsning, samtidig med at bremselængden optimeres.

Dacia Logan MCV - ESC systemet

ESC

ESC-systemet (Electronic Stability Control) – kaldes også ESP – er et aktivt sikkerhedssystem, der har til formål at hindre udskridning og forbedre bilens stabilitet.

Dacia Logan MCV - Hastighedsbegrænser

Fartbegrænser

Med fartbegrænseren kan der fastsætte en maks. hastighed, der ikke kan overskrides, og dermed sikre rolig og sikker kørsel. Hastigheden styres via en betjening på rattet.

Dacia Logan MCV - Fartpilot

Fartpilot

Fartpiloten gør det nemt at køre bil; hastigheden holdes konstant, uden at det er nødvendigt at træde på speederen.

Dacia Logan MCV - Trepunktsseler for og bag

Trepunktsseler for og bag

Fra og med udstyrsniveauet ”Stepway” kan sikkerhedsselerne reguleres i højden.

Dacia Logan MCV - Nakkestøtter for og bag

Nakkestøtter for og bag, der kan reguleres i højden

For at sikre en god komfort for alle personer i bilen kan nakkestøtterne reguleres i højden fra og med udstyrsniveauet Ambiance.

Dacia Logan MCV - Airbag til fører

Airbag til fører

Standard i alle versioner.

Dacia Logan MCV - Airbag til forsædepassager

Airbag til forsædepassager

Hvis du vil montere et børnesæde på passagersædet, skal du huske at frakoble airbagen til forsædepassageren. En simpel handling, som giver maksimal sikkerhed.

Dacia Logan MCV - Side- og frontairbags

Side- og frontairbags

Standard i alle versioner.

Dacia Logan MCV - ISOFIX til børnesæde

Fastgørelsessystemet ISOFIX til børnesæde

Fastgørelsessystemet ISOFIX til montering af børnesæder på de yderste bagsædepladser og mulighed for at installere et universelt børnesæde i midten.

Dacia Logan MCV - Advarsel om glemt sikkerhedssele

Advarsel om glemt sikkerhedssele i fører- og passagerside foran

Visuel og akustisk advarsel på midterpanelet, når sikkerhedsselen i fører- og passagersiden foran ikke er spændt.

Dacia Logan MCV - Dæktryksmåler

Dæktryksmåler

Hvis dette system er monteret på bilen, og systemet under kørsel registrerer et tryktab i et eller flere dæk, bliver føreren advaret om det.