Dacia Duster
Nyt og robust udseende. Et design uden spørgsmålstegn

Dacia Duster er en rigtig terrængående bil og den passer også fint ind i byen. Den tydeligt markerede kølergrill, lyssignaturen og det flotte design tiltrækker sig opmærksomhed. Hver eneste detalje, fra de langsgående tagrails til 16- eller 17-tommer fælge, afslører at dette er en bil, der er bygget til eventyr.

Du, som vælger at køre Dacia Duster, har valgt rigtigt. Du har nemlig valgt kvalitet, driftssikkerhed, design og komfort. Alt dette til en rigtig god pris.

Dacia Duster
Terrængående bil i flot design.

Der stilles høje krav til en crossover, og Dacia Duster består kravene. Alle typer underlag er blevet afprøvet, da Dacia Duster blev designet. At Dacia Duster er en perfekt terrængående bil skyldes den markante frihøjde på 210 mm, der snildt klarer alle vejforhold og vejtyper. Og selvfølgelig har vi ikke glemt designet. Med Dacia Duster vil du helt sikkert tiltrække dig opmærksomhed.

Oplev Dacia Dusters farver

Dacia Duster forkromet kølergrill

Nyt design på baglygterne

Ny lyssignatur på baglygterne

Dacia Duster - Running Light (DRL)

Markant kølergrill

Dacia Dusters nye kølergrill og lyssignatur (LED)

Dacia Dusterm- bagparti

Nyt design bag

Ny kofangerbeskyttelse for og bag og samt en frihøjde på 210 mm

Dacia Duster - tagbøjler

Nye fælge

Nye 17-tommer fælge ”Maldive” (standard på Prestige)

Dacia Duster
En pålidelig bil

Det handler ikke bare om at komme fra A til B. Det handler også om køreglæde, komfort og tryghed. Med Dacia Dusters robuste konstruktion, får du en pålidelig bil, som gør alle køreture mere sikre for alle passagerer.

Der er 6 airbags; en i rattet i førersiden og en i instrumentbordet i passagersiden samt sideairbags. Derudover er der gardin-airbags, der beskytter hoved og overkrop på fører og passagerer, for og bag. Isofix-beslag findes på yderpladserne på bagsædet. Føreren sidder højt i førersædet, hvilket giver et godt overblik over, hvad der foregår i trafikken.

Dacia Duster er bygget til dig som stiller høje krav til en bil. Vi ved, hvordan man bygger en bil i høj standard og i en god kvalitet. Download gerne vores brochure og læs mere om, hvordan vi kan skræddersy en bil som passer netop til dig. Kontakt gerne din nærmeste forhandler for mere information og hjælp til, hvordan du kan gøre et godt bilkøb.