Dacia Dokker Van
Egenskaber

En ægte professionel – ligesom dig. Med optimal varerumsvolumen, kørekomfort og adgang har Dacia Dokker Van alt, hvad der skal til for at lette dit arbejde i hverdagen. Fordelene er til at tage og føle på: Hvad siger du f.eks. til at få et varerum på hele 3,3 m³ til prisen for 2,5 m³.

Dieselmotoren på 95 hk gør kørslen endnu mere fornøjelig og klarer sig godt blandt konkurrenterne! Præcis som en god kollega bidrager den med sit tekniske udstyr og gennemarbejdede indretning til at gøre din kørsel så komfortabel som muligt. Og det er jo en Dacia, så du får en robust bil, som du kan stole på! Varerumskapaciteten i Dokker Van er generøs og opfylder alle dine pladsbehov. Og ikke nok med at Dokker Van tilbyder god plads og varerumskapacitet – den har også en tredje dimension med sig: længden. Selv med en skillevæg mellem førerhus lastrum har den en lastlængde på 1,9 m. Dokker Van har også en praktisk, veludstyret førerplads og driftssikre og brændstoføkonomiske motorer.

Dacia Dokker Van egenskaber - Førerpladsen

Førerpladsen

Førerpladsen i Dokker Van byder på opbevaringslommer i fordørene, opbevaringsplads på instrumentpanelet og et stort handskerum – alt sammen kan sammenfattes i ét ord: funktionalitet. Den har plads til alle de arbejdsredskaber, der er uundværlige for dig i dit daglige arbejde. Og funktionaliteten opnås ikke på bekostning af komforten i bilen.
Dacia Dokker Van - Varerum

Varerum

Dokker Van har et godt indrettet varerum på 3,3 m³. Varerummet har gode adgangsforhold takket være en stor skydedør i højre side og asymmetriske bagdøre, der kan åbnes i tre vinkler: 40°, 90° og 180°.
Dacia Dokker Van - Varerumsadskillelse

Varerumsadskillelse

Den komplette varerumsadskillelse med glasrude adskiller varerummet og førerkabinen og beskytter samtidig mod støv og snavs i begge retninger.
Dacia Dokker Van - Bagdørene

Bagdørene

Bagdørene uden ruder gør det muligt at transportere høj last på en helt sikker måde og beskytter mod nysgerrige blikke udefra.

Dacia Dokker Van
Tilbehør

Dacia Dokker Van er tilgængelig med en lang række ekstraudstyrsløsninger, så bilen kan skræddersys til dine behov. Nedenfor kan du se noget af det tilgængelige ekstraudstyr. Kontakt venligst din lokale Dacia forhandler for yderligere informationer om ekstraudstyr og tilbehør.

Dacia Dokker Van - Tagbagagebærer

Tagbagagebærer

Tagbagagebæreren er specialdesignet til Dokker Van og monteres på bilen ved hjælp af separate forankringspunkter. Vindmodstanden og vindstøjen minimeres ved hjælp af vindafvisere.
Art.nr: 8201149914

Dacia Dokker Van - Gulv- og sidebeklædning i træ

Gulv- og sidebeklædning i træ

Gulv- og sidebeklædningen i træ er nem at montere og beskytter varerummet effektivt.
Gulv: 8201149620
Sidebeklædning til bil med én skydedør: 8201149613
Sidebeklædning til bil med to skydedøre: 8201149619

Dacia Dokker Van - Fastmonteret anhængertræk

Fastmonteret anhængertræk

Stor mekanisk holdbarhed og driftssikkerhed garanteres, fordi vores sikkerhedskrav er højere end de strengeste europæiske sikkerhedsnormer. Kan tages af med værktøj.
Art.nr: 8201334665 + 8201334672
Ledningssæt 7-polet: 8201149577
Ledningssæt 13-polet: 8201149578

Dacia Dokker Van - Parkeringssensor bagpå

Parkeringssensor bagpå

Med parkeringssensor bliver du ekspert i parkering. Integrerede sensorer bag på bilen informerer om afstanden til genstande bag bilen ved hjælp af en advarselslyd.
Art.nr: 8201322684