Du ser påDacia.dk

Velkommen til vores arkivside om Dacia Logan MCV!

Nuværende Logan MCV er stoppet i produktion, og vil blive erstattet af en ny opdateret version i 2022.

Hvis I stadig er på udkig efter en ny Dacia, har vi stadig et mindre lager af den nuværende Sandero, Duster og Lodgy

Oplev Sandero & Duster

Sandero

Sandero

Leder du efter en bil med samme elegante smidighed som Logan MCV? Dacia Sandero har samme chassis som Logan, men er endnu mere yndefuld i bytrafik takket være sin mere beskedne størrelse.

Se Sandero
Dacia Duster

Duster

Hvis du leder efter en bil, der ligner Logan MCV, skal du tjekke Dacia Duster! Med Dacia Duster får du en bil med samme massive bagagerum som Logan MCV, men også den robuste sikkerhed i en crossover med firehjulstræk.

Se Duster
  • Logan MCV

Logan MCV

Stationcar’en som indeholder alt, også stor køreglæde!

Dacia Logan MCV er en rummelig stationcar, der er ideel til at transportere det du vil, og dem du vil. Her er 5 reelle siddepladser med god komfort. Tag på udflugt i weekenden! Lad hele familien nyde naturen – og den lækre og komfortable kabine. Nævnte vi, at bagagerummet er på 573 liter? …

 

Bilen er ikke længere bare et transportmiddel. Den bil vi vælger, skal passe til vores behov og opfylde alle vores krav. På baggrund af dette, har vi hos Dacia udviklet Dacia Logan MCV, der i manges øjne er den næsten perfekte stationcar. Dacia Logan MCV har plads til 5 personer, der alle sidder bekvemt. Med sit imponerende bagagerum på 573 liter er du klar til et bileventyr. Lægger du bagsædet ned, kan du transportere lange genstande på op til 2,7 m. 3 års garanti eller max. 100.000 km (afhængig af hvad, der kommer først), får du med når du køber Dacia Logan MCV. Dacia Logan MCV vil med sin funktionalitet og imponerende lastkapacitet gøre din rejse til en behagelig oplevelse uanset om det er til arbejdet eller en længere ferierejse. Tilpasset dine behov.

Logan MCV bagagerum

Til dig der har brug for god plads og fleksibilitet

Med fem siddepladser og et bagagerum på 573 liter, er du godt dækket ind. Har du brug for mere plads er splitbagsædet (1/3-2/3) en yderligere fleksibilitetsfaktor, der giver dig ekstra plads, når du har behov for det.

Logan MCV bakkamera

Teknik som forenkler tilværelsen

Det er nu muligt at tilkøbe integreret bakkamera til Media Nav. Bakkameraet gør det enkelt at manøvrere den store bil.

Ved at fortsætte med at browse på denne side, erklærer du dig enig i, at Renault Denmark og dennes partnere må bruge cookies til at analysere sidens aktivitet og effektivitet, og at disse må vise annoncer skræddersyet til dine interesser og interaktioner via sociale netværk.
Få mere at vide