Du ser påDacia.dk
Spring – Dacia el-bybil

Dacia præsenterer...

Ny Dacia Spring

100% elektrisk. Kommer 2021.

Ny Dacia Spring

Banebrydende og overkommelig elektrisk mobilitet

Dacia Spring markerer begyndelsen på en ny æra af overkommelig elektrisk mobilitet for alle, bakket op af Groupe Renaults 10 års erfaring og ekspertise som en førende aktør inden for elektrisk mobilitet. 

  • Dacia Spring

Den mest overkommelige elbil på markedet

  • Spring – Dacia el-bybil

En ny DACIA rEVolution.

Overkommelig, robust, rummelig… og elektrisk, den helt nye Spring er en bybil, der kombinerer Dacia mærkets kerneværdier med fordelene ved en 100 % elektrisk motor. Nyd en glidende og stille kørsel uden motorstøj eller andre ubehagelige vibrationer under dine køreture rundt omkring i byen og i forstæderne.

 

Med sit 27,4 kWh batteri*** hjælper den helt nye Spring dig med at tilbagelægge en rækkevidde på op til 230 km ved blandet og 305 km ved bykørsel WLTP*. Op til 6 dages bykørsel uden at være nødt til at lade din bil op! 

 

  • Spring – Dacia el-bybil

Elektrisk, stressfri.

Er det på tide at holde en pause? Det kan ikke være nemmere! Du kan blot lade din Dacia Spring op derhjemme ved et almindeligt elstik eller installere Wallbox**** for en hurtig opladning på 4 timer 30 minutter. Ingen tid at spilde? Med opladning på en DC-ladestander (ekstraudstyr) kan du oplade op til 80% af batteriet på kun 50 minutter.

 

Ønsker du at forberede kabinens temperatur, tjekke dit batteriniveau eller starte/standse opladningen? Brug din MY Dacia mobilapp til at fjernstyre din rækkevidde for endnu mere komfort og enkelthed.

  • Spring – Dacia el-bybil

Design, som bryder alle reglerne.

Er du klar til at kaste dig ud i den urbane jungle? Stærke linjer, kompakte dimensioner, ny Dacia lyssignatur, tagbøjler, 14” Flexfælge “Doria”, undervognbeskyttelse bag på bilen og stor frihøjde… Dacia Spring kombinerer en bybils smidighed med en SUV’s robusthed, samtidig med at den gør sig bemærket med sit eventyrlystne look.

Dacia Spring er måske lille, men den er også rummelig med 4 komplette sæder og et modulopbygget interiør. Den giver dig også det bedste lastvolumen i sit segment med sit rummelige bagagerum 290 liter (270dm3 VDA)* og sammenklappelige bagsædebænk. Så smart!

  • Spring Electric – Dacia el-bybil

En nem oplevelse om bord.

Bedre kørselsforhold og forenklet manøvrering i dagligdagen – Vort udstyr er designet til at give dig en praktisk og komfortabel oplevelse om bord. Det omfatter MEDIA NAV-multimediasystemet og 7” touchskærmen udstyret med Android Auto™ og Apple CarPlay™, kompatibel smartphone afspejling såvel som Bluetooth®, 3,5” farveskærm i instrumentbordet, bakkamera, parkeringssensor bag, elektrisk servostyring, el-ruder for og bag, låsning af bil på afstand, aircondition osv.

* Certificering afventes.
** Komplet WLTP cyklus er den standardiserede cyklus. Den består af 57 % bykørsel, 25 % forstadskørsel og 18 % motorvejskørsel.
*** Batterigaranti 8 år/120 000km med en garanteret minimumskapacitet på 75%.
**** Wallbox ladestationen i hjemmet skal monteres af en autoriseret elektriker.

Ny Dacia Spring

  • Spring Electric – Dacia el-bybil
  • Spring Electric – Dacia el-bybil
  • Spring Electric – Dacia el-bybil
  • Spring Electric – Dacia el-bybil

I mellemtiden...

Sandero
Sandero
Fra 96.843 kr.
Sandero Streetway TCe 90 (LAUNCH)
Duster
Duster
Fra 169.990 kr.
Duster Streetway TCe 90
Lodgy
Lodgy
Fra 169.990 kr.
Lodgy Streetway TCe 100
Ved at fortsætte med at browse på denne side, erklærer du dig enig i, at Renault Denmark og dennes partnere må bruge cookies til at analysere sidens aktivitet og effektivitet, og at disse må vise annoncer skræddersyet til dine interesser og interaktioner via sociale netværk.
Få mere at vide