Hvad er Dacia Care?

Med Dacia Care får du en fuldt dækkende service- og vedligeholdelsesaftale og endda også forlænget fabriksgaranti med helt op til 7 år! Skab budgetsikkerhed og slip for unødvendige bekymringer og uforudsete omkostninger. Du ved hvad du får med Dacia Care, og du ved hvad det koster dig hver måned. Du har mulighed for at vælge den aftale der passer præcis til dig og dine behov, og du får dækket alle autoriserede serviceeftersyn i en selvvalgt periode.
Du kan tegne en Dacia Care aftale indenfor 12 måneder efter bilen er indregistreret første gang. Med Dacia Care giver du et fast månedlig beløb, og sikrer din bil døgnet rundt i den ønskede periode. På den måde undgår du også større omkostninger på én gang. Med andre ord, gør du det lettere og mere bekymringsfrit for dig selv med Dacia Care. Så sikrer du din Dacia bedst muligt.
 
Dette får du med en Dacia Care service- og vedligeholdelsesaftale:
 • Fuldt overblik over omkostninger
 • Forlænget fabriksgaranti
 • Tryghed
 • Budgetsikkerhed
 • Ingen bekymringer
 • Dacia Assistance
 

Hvordan tegner jeg Dacia Care?

 
Vi har fået en webshop! Hos Dacia ønsker vi at gøre din hverdag som bilejer så nem for dig som muligt. Derfor kan du gennem vores webshop nemt og trygt tegne din service- og vedligeholdelsesaftale hjemmefra, og du har frihed til at gøre det når det passer dig bedst.
Det tager kun et øjeblik at blive fuldstændig dækket ind, og du får meget mere tryghed med din Dacia og din økonomi. På webshoppen kan du tegne din Dacia Care service- og vedligeholdelsesaftale når din bil er op til 8 måneder gammel. Vil du tegne din aftale efter 8 måneder skal du henvende dig til din lokale Dacia forhandler. Gå ind på webshoppen og tegn din service- og vedligeholdelsesaftale lige her.

Hos Dacia ønsker vi at gøre din hverdag som bilejer så nemt for dig som muligt. Derfor kan du gennem vores nye webshop nemt og trygt tegne din service- og vedligeholdelsesaftale hjemmefra, og du har frihed til at gøre det når det passer dig bedst. Det tager kun et øjeblik at blive fuldstændig dækket ind.

Nu kan du få Dacia Care
med kun tre nemme trin


Find din Dacia

 Tilpas din aftale

 Underskriv med NemID

Dacia Care omfatter
 • Tryghed – du skal ikke bekymre dig om uventede og dyre reparationer.
 • Altid i nærheden – gælder alle Dacia-værksteder i hele Europa (med undtagelse af Hviderusland).
 • Hjælp på stedet (hvis det er muligt) – DACIA ASSISTANCE gælder, hvis din Dacia kommer ud for et pludseligt og uforudsigeligt nedbrud, så du ikke kan fortsætte din kørsel. Et pludseligt og uforudsigeligt nedbrud, så kørslen ikke kan fortsættes, defineres som:
 • Et pludseligt og uforudsigeligt nedbrud som følge af en fejl i en mekanisk, elektrisk eller elektronisk komponent, som resulterer i, at køretøjet ikke kan fortsætte kørslen, og at det ikke skyldes mangelfuld vedligeholdelse, samt at det pågældende DACIA-køretøj er blevet serviceret i overensstemmelse med Dacias serviceprogram.
 • Full-service i henhold til producentens anbefalede serviceintervaller uden omkostninger. Du betaler ikke ekstra for udskiftning af olie, oliefilter, pærer, vinduesviskere og andre normale udskiftningsdele.
 • Så snart du opdager en fejl eller har brug for at udskifte nogle dele, lægger du bare vejen forbi dit Dacia-værksted og får det ordnet. Gælder på alle værksteder i Danmark, som er Dacia Care-partnere.
 • Alt service-, vedligeholdelse- og reparationsarbejde på bilen er udført i overensstemmelse med fabrikkens forskrifter.
Dacia Care omfatter ikke

Udgifter til finansiering og forsikring, lånebil ved service, dæk og dækopbevaring, hente/bringe-service ved serviceeftersyn, påfyldning af AdBlue væske, påfyldning af sprinklervæske mellem eftersyn, mv. jf. generelle betingelser

Reparationer og Omkostninger

Alle omkostninger er dækket, selv udskiftning af olie, oliefilter, pærer og andre service eller sliddele. Dog indgår dæk og batteriet i din fjernbetjening ikke.

Forlænget Garanti

Forlængelse af din bils nybilsgaranti med op til 6 år. Med en forlængelse af garantien behøver du ikke at være bekymret for uventede udgifter og dyre reparationer.

Dacia værksteder

Du kan benytte dig af samtlige værksteder i hele Europa. Skulle du opdage en fejl med din Dacia, eller skal din Dacia til serviceeftersyn, ordner dit autoriserede Dacia værksted det for dig. Ved alle reparationer benyttes kun originale Dacia reservedele.

Dacia Assistance

Du får også Dacia Assistance med, så du altid kan få hjælp når du er på farten, hvis uheldet skulle være ude. Dette omfatter produktrelaterede driftstop som eksempelvis mekaniske/elektriske fejl, punktering, afladet batteri, manglende brændstof, forkert brændstof, aftapning eller defekt nøgle. Hvis bilen ikke kan repareres på stedet samme dag, eller reparationen tager mere end 3 timer, kan du få betalt hjemtransport eller hotelovernatning. Dette gælder i alle europæiske lande

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår træder aftalen i kraft?

Kontrakten starter i henhold til bilens første registreringsdato og garanti startdato.

Hvilke betalingsmetoder tilbydes?

PBS og alm. bankoverførsel.

Hvorfor modtager jeg ikke en faktura?

Det kan enten skyldes at adressen eller email-adressen ikke er korrekt i vores systemer.
Såfremt du ikke har modtaget en faktura kontakt venligst care.nordic@renault.com

Kan jeg få Dacia Care fakturaen på min leasing eller lånefaktura?

Det er pt. ikke muligt.

Hvad menes der med en service- og vedligeholdelsesaftale?

En service- og vedligeholdelsesaftale vedrører udskiftning af dele som betragtes som sliddele som f.eks.
bremseklodser, viskerblade, koblingsdele osv. Service- og vedligeholdelsesaftale er ikke forbundet med bilforsikringen.

Overkørte kilometer

Du kan altid øge kilometerantallet eller forlænge kontraktperioden før aftalen udløber.
Du behøver blot at informere din forhandler, eller kontakte servicecontract.nordic@renault.com

Hvad sker der hvis bilen har nået antallet af aftalte kilometer inden den aftalte tidsperiode udløb?

Du kan vælge enten at øge antallet af kilometer eller foretage en endelig fakturaafvikling ved at kontakte servicecontract.nordic@renault.com