Du ser påDacia.dk

Modeller Dacia

Gå på opdagelse og find den Dacia der passer til dig

Duster
Fra 169.990 kr.
Duster Streetway TCe 90
Ny Sandero
Fra 119.990 kr.
Ny Sandero Essential TCe 90
Ny Sandero Stepway
Fra 149.990 kr.
Ny Sandero Stepway Essential TCe 90
Lodgy
Fra 169.990 kr.
Lodgy Streetway TCe 100
Dokker Van
Fra 105.430 kr. *
Dokker Van Essential dCi 95
Ekskl. moms. Pris inklusiv den populære Teknopakke.

Se vores Dacia modeller til private kunder...

Vælg den bil, der passer til dig En stærk og ligefrem SUV, en 7-sædet modulopbygget og fleksibel passager-van eller vores sidste nye rummelige og dynamiske Dacia model? Pålidelig, forførende og smart, vores modeller lever op til dine behov i hverdagen.

... og til erhvervskunder med Dacia varevogne.

Er din bil en væsentlig del af din erhvervsaktivitet? Tro mod sine værdier for enkelthed, pålidelighed og generøsitet på tværs af hele Dacia-modelprogrammet, vores erhvervskøretøjer tilpasser sig efter dine behov, ligegyldigt hvad din aktivitet er.

Den bedste værdi for penge

Vi bestræber os på at designe robuste og pålidelige biler, som er nemme at bruge og vedligeholde, overkommelige for alle til den rigtige pris. Nyd vores modellers komfort og brugervenlighed og opdag en ny måde at køre din bil på.

Ved at fortsætte med at browse på denne side, erklærer du dig enig i, at Renault Denmark og dennes partnere må bruge cookies til at analysere sidens aktivitet og effektivitet, og at disse må vise annoncer skræddersyet til dine interesser og interaktioner via sociale netværk.
Få mere at vide