Du ser påDacia.dk

Dacia Varemærke

I 2015 var Frankrig stadig det førende mærke for Dacia, med over 100.000 solgte køretøjer.

Løftet Dacia

Dacia, et forstandigt køb til den rigtige pris.

  • Dacia Lodgy indvendigt design

Den bedste pris

Dacia biler tilbyder konkurrencedygtige løbende udgifter takket være optimerede vedligeholdelsesprogrammer og og brændstofeffektive motorer til priser, der udelukker enhver konkurrence.

Men vi har alle forskellige forventninger og derfor omfatter Dacia-biler kun væsentlige funktioner, uden unødvendige tilføjelser, som du kan tilpasse i forhold til dine behov.

En undersøgelse, der blev publiceret i et bilmagasin i januar 2016, viser, at Duster og Sandero stadig er førende blandt over 1000 bedst sælgende modeller i Frankrig, hvad angår løbende udgifter og kostpris pr. kilometer i deres kategori.

  • Dacia Logan - Rummeligt interiør for hele familien

Et rummeligt interiør

Dacia-biler tilbyder et rummeligt og komfortabelt interiør, som er unikt på dette prisniveau.

Passagerrummet er praktisk og modulopbygget, det kan rumme 2 til 7 passagerer i forhold til model og indretning, samtidig med at det garanterer et exceptionelt bagagerumsvolumen for nem transport af bagage og store genstande.

  • Dacia Duster – Crossover

Driftssikker i enhver situation

Dacia er et mærke i Renault Gruppen og bygger på tekniske løsninger, der har bevist deres effektivitet for at udvikle driftssikre og robuste biler.

Du kan altid stole på deres udholdenhed, ligegyldigt hvordan vejbanen eller vejret er. Derfor tilbyder Dacia en garanti på tre år eller 100.000 km.

En undersøgelse, der blev publiceret i et bilmagasin i januar 2016, har placeret Dacia blandt de 3 mest driftssikre mærker på det franske marked.

Dacia modelprogram

Dacia historie

Få mere at vide
Dacia - Værdier

Dacia filosofi

Få mere at vide
Ved at fortsætte med at browse på denne side, erklærer du dig enig i, at Renault Denmark og dennes partnere må bruge cookies til at analysere sidens aktivitet og effektivitet, og at disse må vise annoncer skræddersyet til dine interesser og interaktioner via sociale netværk.
Få mere at vide