Forårsuger hos Dacia

Vi er klar på værkstedet!

Nu slår vi dørene op til foråret, og inviterer dig og din bil indenfor. Frem til og med d. 31. maj har vi forårsuger på alle 67 Dacia værksteder over hele Danmark. I disse uger er det ekstra udbytterigt for dig at besøge os, så din bil kan blive klar til de varmere måneder.

Som altid er vi klar til at hjælpe dig med alt det, der drejer sig om din bil:
Service, praktisk tilbehør, glasreparationer, karrosseriskrammer og motorreparationer etc.

Hvordan kan det være farligere med et hul i forruden end et hul i en tand?

Måske genkender du vores overskift. Et udtryk som tit anvendes på autoværksteder. Det handler i al sin enkelthed om, at et hul i en tand uanset hvor irriterende og ondt det kan gøre, trods alt kun kan skade ét menneske, hvorimod et stenslag i forruden kan føre til en trafikulykke med mange implicerede…

Ring til vores Kundeservice 80 25 14 72 så hjælper vi dig med at finde det nærmeste Dacia værksted, som kan reparere din glasskade.

Dacia vårkampanj - lagning av vindruta

Glasreparation

Har du fået en lille skade på forruden, skal du booke tid til reparation inden skaden vokser, og du skal udskifte hele forruden.

Dacia vårkampanj - lagning av vindruta

Udskiftning af forrude

Hvis du har fået en større skade på forruden, skal du udskifte den med det samme, inden der sker noget mere alvorligt. Udskiftning inkluderer også nye viskerblade til en værdi af 349 kr.

Dacia vårkampanj - lagning av vindruta

Viskerblade til forrude

Nye og rene viskerblade giver perfekt udsyn og slider mindre på forruden. Prisen er ekskl. montering.

Fra 349 kr.*

*Priseksempel Duster I (2-pack).

Dacia vårkampanj - lagning av vindruta

Gå ikke glip af Top 5!

Vi spurgte 50 danskere på værkstedet om hvilke hul, der er de mest irriterende.

Derfor er din forrude så vigtig!

Mange undersøgelser viser samme resultat: En dårlig forrude er en trafikrisiko. Vej- og trafikinstituttet i Sverige har udregnet, at udsynet reduceres med 15% på grund af en slidt, ridset og skadet forrude. Og i mørke bliver problemet endnu større.

Faktum er, at selv små skader kan give en betydelig reduktion af udsynet. Vidste du at en skade i forruden på kun 1 cm i diameter kan skjule et menneske på 50 meters afstand?

Forruden er en bærende del af bilens karrosseri og af stor betydning for bilens stabilitet. Faktisk kan forruden stå for op til 30% af bilens strukturelle styrke, og det er forklaringen på, at en skadet forrude kan sprække blot ved at køre over en stykke ujævn vej. En anden vigtig rolle for forruden er, at den skal yde støtte for airbaggen i passagersiden.

Reparer eller skift forruden?

De fleste små stenslag kan ofte repareres. Undtaget er stenslag der sidder midt i førerens synsfelt eller langs forrudekanten. Er stenslaget stort, eller er det begyndt at løbe, står forruden oftest ikke til at redde og må skiftes.

Det er således en god idé at få repareret et stenslag på forruden i tide, så du sparer tid dog penge – og så er det tilmed bedre for miljøet. En reparation påvirker heller ikke forrudens holdbarhed, da den forbliver lige så stærk som før reparationen.

Kunne du tænke dig at vide hvordan vi reparerer et stenslag? Ved stenslaget bores der et hul med et diamantbor. Der anvendes et specialværktøj til at suge luften ud og derefter presses reparationsvæsken ind. Efterfølgende foretages der en hærdning med UV-lys. Til sidst poleres glasoverfladen så den bliver helt transparent og får en flot finish.

Tips til længere levetid for forruden

Du kan minimere slidtage og ridser på din forrude ved at være generøs med mængden af sprinklervæske, og samtidig sørge for at viskerbladene er hele og rene. Skulle du være så uheldig at få et stenslag, skal du straks sætte et stykke tranparent tape over hullet således, at der ikke trænger skidt ind og forværre skaden. Dette øger chancen for at stenslaget kan repareres, således at du ikke skal have forruden skiftet.

Du betaler kun selvrisikoen

I flere forsikringsselskaber deler man Dacias nulvision med ingen skadede forruder på danske veje. Med tanke på at du kun betaler selvrisikoen, er det således fordelagtigt for dig, at få skiftet forruden på et autoriseret Dacia værksted. Vi benytter kun Dacia Originale forruder, og ved præcist hvordan man monterer, limer og kalibrerer forruden, så alle de vigtige sikkerhedsfunktioner fungerer optimalt – fx. regnsensor og autobremse.

Frisk luft med en duft af appelsinblomst

Vidste du at, din bil er som et drivhus? Her samles støv og fugt, hvilket gør det til en perfekt yngleplads for skimmel og andre ubehageligheder. Bakterierne spredes gennem luften, der cirkulerer i bilen, og du bemærker det som en ubehagelig lugt. For at holde luften i bilen frisk, bør dit aircondition system rengøres en gang om året.

Dacia vårkampanj - lagning av vindruta

AC-rengøring

Rengøring af AC-systemet fjerner de ting, der afgiver lugt som fx. bakterier, mug og urenheder. Bør foretages en gang om året.

Fra 399 Kr.

Dacia vårkampanj - lagning av vindruta

AC-service

Kontrol af eventuelle utætheder, rengøring og påfyldning af kølemiddel, udskiftning af kølerolie på kompressoren og bevægelige dele. Bør foretages hvert andet år.

Fra 699 Kr.

Hvorfor er det nødvendigt med en AC-rengøring?

Aircondition systemet er noget af det sværeste at rengøre i din bil. Gennem systemet sendes ikke blot kold og varm luft, men også fugt og støv, hvorfor miljøet er den perfekte grobund for skimmel og bakterier. Når bakteriemængden bliver tilstrækkelig stor, spreder bakterierne sig via luften, som cirkulerer i bilen, og til sidst vil man kunne registrere en sur og dårlig lugt i kabinen. Mange tror at denne lugt stammer for indtræk og måtter, men årsagen findes ofte i aircondition systemet.

Hvordan ved jeg, at det er tid til AC-rengøring?

Det første og vigtigste tegn på at din aircondition trænger til rengøring, er at luften i kabinen begynder at lugte lidt sur. Rengøring af aircondition er særlig vigtig for dig, der mest kører kortere ture og som har bilen parkeret udendørs året rundt. Som en god tommelfingerregel anbefaler Dacia at man får rengjort sin aircondition ca. en gang om året.

Hvornår er det nødvendigt med en AC-service?

Et aircondition system behøver regelmæssig service for at fungere effektivt. Systemet taber ca. 5-8% af kølemidlet pr. år, hvilket betyder at kompressoren skal arbejde hårdere. Dacia anbefaler at få foretaget et AC-service med 24 måneders interval.

Hvorfor skal du bruge din AC om vinteren?

Hvad mange måske ikke ved, er at bilens aircondition starter, når bilens defrosterfunktion benyttes. Dette sker for hurtigt at fjerne fugt og få varm luft på forruden. Er bilen udstyret med elektronisk klimakontrol, skal aircondition systemet fungere, for at hele klimaanlægget kan fungere.

Når du alligevel lægger vejen forbi,
skal du selvfølgelig ikke gå glip af vores konkurrencedygtige priser.

Nu har vi fyldt forretningen op med forskellige spændende og nyttige produkter, der hører foråret til. Det er nemt for dig, lige at se hvad du har behov for, når du alligevel er på værkstedet. Og husk at du som altid får alt til vores lave priser.

Måttesæt Standard fra 349 kr.

Vil du byde foråret velkommen med en lidt mere indbydende og luksuriøs kabine? Så er det en god ide at købe et sæt nye tekstilmåtter. Fås i sæt med 4 dele.

Fra 349 kr.

Priseksempel gælder Duster.

Bremseklodser foran fra 1.299 kr.

Bremseklodser foran – færdigmonteret.
Læs mere om dine bremser på dacia.dk/spring

Fra 1299 kr.

Priseksempel gælder Duster.

Viskerblade til forrude fra 349 kr.

Nye og rene viskerblade giver perfekt udsyn og slider mindre på forruden. Prisen er ekskl. montering.

Vidste du…
at når du køber nye viskerblade hos os, så hjælper vi dig med at montere dem korrekt på din bil.

Viskerblade til forrude
Priseksempel Duster (2-pack).

Fra 349 kr

Rengøringsboks Silver fra 299 kr.

Praktisk rengøringsboks der indeholder alt det, du har brug for, når du selv vil shine din bil op. Indeholder sprayrens til fælge og plastdele udvendigt samt ruderens og vinylrens til interiør. Der er også støv og renseklud med i boksen.

Fra 299 kr.

Det du behøver. Når du behøver det.
Hvor du behøver det.

Vidste du, at der findes over 8.700 autoriserede Dacia værksteder i Europa. Alene i Danmark findes der hele 67 værksteder. Så du har altid hjælpen tæt på, lige meget hvor turen går hen. Det måske bedste ved et autoriseret Dacia værksted er, at du kan få hjælp med alt, der vedrører din bil. Du behøver ikke hjælp fra andre specialister, uanset om det drejer sig om glasreparationer, karrosseriskader og lakering eller service og motorreparationer. Alt findes på Dacia værkstedet.

Men ikke nok med det! Skulle du være på jagt efter praktisk, funktionelt eller smart tilbehør, har vi en række af universale produkter og løsninger, som passer til mange modeller og bilmærker – ligesom vi naturligvis har originalt tilbehør, der passer præcist på din bilmodel.

Du kan trygt lægge din bil i vores hænder. Alle vores mekanikere arbejder udelukkende med Dacia biler – og det er netop derfor, at vi holder mere af din bil end andre værksteder gør.

Vi siger, at intet andet værksted skal være billigere for din Dacia end dit Dacia værksted.

Vil du vide mere om Dacia service?

Hvad er fordelene ved Dacia Originaldele?

Dacia Originaldele er specifikt udviklet til at passe på netop din bil. En Dacia Originaldel holder samme høje kvalitet/performance niveau, som alle de øvrige dele som din Dacia er bygget af.

Vidste du at…
Der er forskel på en Dacia Originaldel i forskellige dele af verden? Eksempelvis er der forskel på et originalt luftfilter til Norden og et til Afrika. Kravet til nordiske filter er højere, da det ikke blot skal håndtere vejstøv, men også sne, is og kulde. Derfor er filteret også lidt dyrere. Hvis du kontakter et ikke autoriseret værksted, bør du sikre dig, at du får et originalt Dacia luftfilter. På dit autoriserede Dacia værksted, får du altid Dacia Originaldele til det nordiske marked. Dermed er du sikret maksimal holbarhed, sikkerhed og præstationer.

Hvordan uddanner vi vores Dacia mekanikere?

Den autoriserede Dacia mekaniker uddannes kontinuerligt gennem arbejdsåret. Under uddannelsen bliver mekanikeren opdateret på de seneste nyheder indenfor de respektive modeller, ligesom mekanikeren skal lære nye værktøj, arbejdsprocesser og rutiner at kende. En mekaniker kan med andre ord ikke ligge på den lade side, når det gælder om at tilegne sig viden omkring de nyeste Dacia modeller.

Vidste du at…
visse værksteder markedsfører sig som ”bilværkstedet for alle bilmærker”. Det er naturligvis en sandhed med modifikationer med tanke på, at der findes mere end 50 forskellige bilmærker i Danmark og mere end 1.000 forskellige modeller/versioner. For ikke at tale om alle de ældre mærker og modeller, der ikke længere sælges, men som fortsat behøver service og reparationer – fx. Saab. Det siger sig selv, at ingen mekaniker kan opnå et fornuftigt kendskabsniveau til så mange og forskellige biler. Så næste gang et værksted siger til dig, at de klarer alle mærker og modeller, så kan du roligt have en skeptisk indstilling til dette.

Dacia vejhjælp – hjælp hvor og hvornår du behøver det!

Dacia Assistance er vores vejhjælp og din skytsengel på vejen. Dacia Assistance har åbent 24 timer i døgnet og syv dage om ugen i hele Danmark og Europa. Du har adgang til Dacia Assistance uden ekstra omkostninger så længe din Dacia garanti er gyldig, eller hvis du har fået udført service på et autoriseret Dacia værksted. Værdien af Dacia Assistance er 495 kr. pr. år, men den følelsesmæssige værdi er mange gange større. Tænk blot på at du har tilgang til en ekspert, som du kan ringe til, når som helst du måtte få problemer med din Dacia. Og som tilmed vil nå frem til dig og hjælpe dig indenfor en time eller to.

Med Dacia Assistance får du hjælp og reparation på stedet, hvis dette er praktisk muligt. Hvis dette ikke er muligt, bliver din bil transporteret til det nærmeste Dacia værksted. Og når du er ude i Europa kan vi tilmed tilbyde dig overnatningsmulighed indtil din bil er færdigrepareret.

Dacia er altid lige i nærheden

I Danmark findes der hele 67 autoriserede Dacia værksteder fordelt over hele landet. Og kigger vi på Europa, findes der ca. 8.700 værksteder, som kan tage hånd om din Dacia. Dette betyder, at uanset hvor du befinder dig i Europa, kan du få hjælp af en specialuddannet Dacia mekaniker.

Hvorfor skal jeg vælge et autoriseret Dacia værksted?

Et serviceeftersyn på et autoriseret Dacia værksted byder ikke på nogen overraskelser – heldigvis! Du skal nemlig føle dig lige så sikker på et autoriseret Dacia værksted som ude på vejene.

Vores mekanikere er specialister i netop din bilmodel, og de har alle de nødvendige specialværktøjer lige ved hånden – både de digitale og de mekaniske. Således kan vi servicere og reparere din bil på den 100% korrekte måde. Dacia Original service tilbyder et specifikt service- og vedligeholdelsesprogram for netop din bil.

Vi benytter udelukkende Dacia Original dele og giver 1 års garanti på reservedele og udført arbejde.

Bliv en af forårets glade vindere

Gå ikke glip af forårets konkurrence. Det er nemt at være med. Svar blot på nogle få spørgsmål, og skriv to ord om, hvorfor du foretrækker at få udført dit næste service på et autoriseret Dacia værksted.

15 vindere får 1.000 kr. hver, der kan bruges efter eget valg på dit Dacia værksted.

Kan du huske hvordan ægte lykke føles?

Tre muligheder for at booke tid

Ring og book tid! Du er naturligvis os meget velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål omkring din bil.

Dacia - kontakta din verkstad

Ring til dit Dacia værksted

Dacia - kontakta återförsäljare

Find dit Dacia værkstedtad

Når du har fundet dit værksted, – book tid

Dacia - kontakta kundtjänst

Ring 80 25 14 72

– så hjælper Dacia Kundeservice dig, såfremt du har nogle spørgsmål