Image result for sondrup bilcenter logo
Image result for sondrup bilcenter logo
Image result for sondrup bilcenter logo

Ny Dacia hos Sondrup Bilcenter

Dacia er Danmarks nye bilmærke. Et bilmærke, hvor kvalitet for små penge er nøgleordet.

Hos Sondrup Bilcenter har vi 40 års erfaring med Renault. Denne viden og erfaring fører vi videre gennem et nyere brand under Renault koncernen, Dacia. Dacia er ejet af Renault og en Dacia kunde kan forvente samme høje standard, når det gælder kvalitet og kundetilfredshed.

Er du på udkig efter en ny Dacia, så hjælper vi gerne med vejledning og prøvekørsler af alle, hvad end det er en Duster, Sandero, Logan eller sidst men ikke mindst en Lodgy.

Image result for sondrup bilcenter logo

Gunnar Clausens Vej 4
8260 Viby J
Tlf: +45 86 28 23 44

Hvem er Sondrup Bilcenter?

Firmaet blev grundlagt i 1972 med Peter Sondrup som direktør med visionen om at skabe en virksomhed, hvor seriøs og saglig kundebetjening skulle være i højsæde. Denne vision er fortsat en del af virksomheden, men den bliver nu varetaget af Ole Sondrup, der pr. 1. januar 2007 overtog firmaet. Ole Sondrup kom til Sondrup Bilcenter i 1998 efter at have afsluttet en akademisk bil-uddannelse i København, og har siden 2005 bl.a. arbejdet med generationsskifte af virksomheden.

Hos Sondrup Bilcenter har vi valgsproget „Bilhuset med tilfredse kunder“, og dette arbejder alle medarbejdere efter at opretholde. Sondrup Bilcenter er autoriseret forhandler af Renault og Dacia. Du kan som kunde hos os forvente kompetent og seriøs rådgivning inden for de fire bilmærker.

Vores vigtigste ressource
Medarbejderne er den vigtigste ressource hos Sondrup Bilcenter, og vi gør derfor vores yderste for, at de befinder sig godt på deres arbejdsplads. Det sker gennem løbende uddannelse og gensidig respekt medarbejderne imellem. Vi har et godt arbejdsmiljø, der er medvirkende til høj medarbejderloyalitet, hvilket sikrer vores kunder, at de møder de samme medarbejdere hver gang. Vores medarbejdertilfredshed kommer vores kunder til gavn i form af venlig betjening, hvor kvalitet er nøgleordet.

Dacia - Find en forhandler her

Find en forhandler

Dacia har 47 forhandlere over hele landet.

Dacia - Garanti

Dacia Garanti

Fabriksgaranti og Dacia Assistance i 3 år /100.000 km

Dacia - Bestil prøvetur

Bestil en prøvetur