Multimedie
Media-Nav Evolution

Media-Nav Evolution hjælper dig i hverdagen, ved at give dig funktioner som navigation, håndfri telefoni og meget mere. Kør af sted med ro i sindet.

Den første kortopdatering er gratis i 90 dage, efter du modtager din bil. Her på siden kan du lære systemet bedre at kende og finde guides til, hvordan du opdaterer systemet eller kortet i din navigation.

Opdatering af Dacia Navigation

Hold dine kort opdaterede

Når du køber en ny Dacia med Media-Nav Evolution behøver du ikke at bekymre dig, om kortet nu skulle være opdateret til den nyeste tilgængelige version. Du får nemlig 90 dage til gratis at foretage den første kortopdatering, efter du modtager din bil.

Dacia Navigation

Omfattende og indbygget navigation

Med Media-Nav Evolution får du fordel af en række forskellige services fra eksempelvis NavTeq (Here), som globalt leverer digitale kortlægningsdata. Desuden er også Nav&Go med i samarbejdet – en ledende virksomhed på software-markedet for GPS navigation.

Dacia Navigation

Kør afsted med ro i sindet

Drag fordel af det nye system TMC*, som advarer dig om fare- eller højrisiko-zoner og opdaterer dig med trafikinformation. Forudse trafikpropper, mens du kører, og optimer dine køreture. Media-Nav Evolution er designet til at forbedre din køreoplevelse.

*Trafic Message Channel

Guide
Media-Nav Evolution

Lær hvordan du opdaterer kortet på Media-Nav Evolution Trin 1 af 2

Lær hvordan du opdaterer kortet på Media-Nav Evolution Trin 2 af 2

Media Nav Evokution
med Apple CarPlay

Media Nav e-Guide

Udforsk de mange forskellige funktioner du får med dit nye multimediesystem. Her kan du også læse hvordan du opdaterer systemet og de mange kort du kan hente til Dacia Toolbox.

OBS! I stedet for linket https://renault.naviextras.com/ skal du benytte https://dacia.naviextras.com/

Hold forbindelsen

Synkroniser din smartphone for at foretage og modtage opkald på sikker vis ved at bruge det indbyggede og håndfri system i Media Nav. Du kan også afspille dit yndlingsmusik via Bluetooth®. Følg instruktionerne i Media Nav e-Guide for at forbinde din smartphone med Media-nav Evolution. De fleste nye telefoner er kompatible og kan forbindes.