Billedet indeholder sandsynligvis: nat og tekst

Billedet indeholder sandsynligvis: nat og tekst

Billedet indeholder sandsynligvis: nat og tekst

Vores forhandlere

Helsinge

Rundinsvej 63
3200 Helsinge
Tlf: +45 48 79 81 91

Hvem er Sondrup Bilcenter?

Firmaet blev grundlagt i 1972 med Peter Sondrup som direktør med visionen om at skabe en virksomhed, hvor seriøs og saglig kundebetjening skulle være i højsæde. Denne vision er fortsat en del af virksomheden, men den bliver nu varetaget af Ole Sondrup, der pr. 1. januar 2007 overtog firmaet. Ole Sondrup kom til Sondrup Bilcenter i 1998 efter at have afsluttet en akademisk bil-uddannelse i København, og har siden 2005 bl.a. arbejdet med generationsskifte af virksomheden.

Hos Sondrup Bilcenter har vi valgsproget „Bilhuset med tilfredse kunder“, og dette arbejder alle medarbejdere efter at opretholde. Sondrup Bilcenter er autoriseret forhandler af Renault og Dacia. Du kan som kunde hos os forvente kompetent og seriøs rådgivning inden for de fire bilmærker.

Vores vigtigste ressource
Medarbejderne er den vigtigste ressource hos Sondrup Bilcenter, og vi gør derfor vores yderste for, at de befinder sig godt på deres arbejdsplads. Det sker gennem løbende uddannelse og gensidig respekt medarbejderne imellem. Vi har et godt arbejdsmiljø, der er medvirkende til høj medarbejderloyalitet, hvilket sikrer vores kunder, at de møder de samme medarbejdere hver gang. Vores medarbejdertilfredshed kommer vores kunder til gavn i form af venlig betjening, hvor kvalitet er nøgleordet.

Dacia - Find en forhandler her

Find en forhandler

Dacia har 47 forhandlere over hele landet.

Dacia - Garanti

Dacia Garanti

Fabriksgaranti og Dacia Assistance i 3 år /100.000 km

Dacia - Bestil prøvetur

Bestil en prøvetur