Du ser påDacia.dk
Sandero motorer til bybil

Motorer Helt ny Dacia Sandero Comfort

     

Tilgængelige motorer

Essential
Essential
Comfort
Comfort

Benzin (2)

TCe 90Fra
119.990 kr.
A+
Fra
136.990 kr.
A+
TCe 90 CVTFra
158.990 kr.
A+

Specifikationer i detaljer

forestillinger - forbrug :

Effektiv motorer

En vindende kombination! Kontroller dit brændstofforbrug og reducer dit vedligeholdelsesbudget med vores motorer, som er designet til at støtte din daglige rutine.

Benzin

Den helt nye Sandero kombinerer kørekomfort med større miljøvenlighed takket være sine benzinmotorer, der er udstyret med et partikelfilter, som lever op til de nye gældende Euro6-normer.  

TCe 90

 Super alsidig

Denne turbomotor af nyeste generation med 3 cylindre og 90 hk, som fås med manuel gearkasse, er mere miljøvenlig og giver ualmindelig god reaktionsevne og køreegenskaber. Med tandremmen kan du spare endnu mere og reducere dit daglige vedligeholdelsesbudget. Så smart!

TCe 90 CVT

Kørekomfort

 

Nyd en jævn og behagelig køreoplevelse! Denne 3-cylindrede turbomotor med 90 hk er udstyret med vores nye generation af CVT2 pedal-automatgear og sikrer en glidende start, smidige accelerationer og gearskift uden “fjedrende” effekt. Slap af!

Er du klar til at køre afsted i den helt nye Dacia Sandero?

   

Brændstofsforbrug ved blandet kørsel (WLTP): Energiklasse A+, 17,2 - 18,9 km/l, 119 - 131 g/km CO2.

Du vil måske også synes om...

Ny Sandero Stepway
Ny Sandero Stepway
Fra 149.990 kr.
Ny Sandero Stepway Essential TCe 90
Duster
Duster
Fra 169.990 kr.
Duster Streetway TCe 90
Ved at fortsætte med at browse på denne side, erklærer du dig enig i, at Renault Denmark og dennes partnere må bruge cookies til at analysere sidens aktivitet og effektivitet, og at disse må vise annoncer skræddersyet til dine interesser og interaktioner via sociale netværk.
Få mere at vide