Du ser påDacia.dk

Book en prøvetur

Book en prøvetur i en Dacia-model efter eget valg for at finde bilen, der passer til dig.

Duster
Fra 169.990 kr.
Duster Streetway TCe 90
Ny Sandero
Fra 119.990 kr.
Ny Sandero Essential TCe 90
Ny Sandero Stepway
Fra 149.990 kr.
Ny Sandero Stepway Essential TCe 90
Lodgy
Fra 169.990 kr.
Lodgy Streetway TCe 100
Dokker Van
Fra 105.430 kr. *
Dokker Van Essential dCi 95
Ekskl. moms. Pris inklusiv den populære Teknopakke.

Prøv en Dacia-bil under faktiske kørselsforhold

Du kan beundre en bils design, påskønne dens komfort, teste udstyret og føle køreglæden... Alle disse unikke følelser, som er umulige at beskrive i en brochure. Vælg enkelthed, og find alle svarene på dine spørgsmål med en prøvekørsel under faktiske forhold.

Et udvalg af nye biler er tilgængeligt for prøvekørsel

Dynamisk, smidig, komfortabel, sportslig, modulopbygget... Leder du efter den perfekte bil? Du behøver ikke vente længere! Takket være Dacia kan du nyde oplevelsen og bestille en af vores modeller til en gratis prøvekørsel, før du tager din beslutning. Hvad kunne være bedre?

Du kan nemt bestille en prøvekørsel

Vælg en model, indtast dine personlige oplysninger, vælg en dato... Et par trin er alt, hvad der skal til for at bede om en prøvekørsel online og lave en aftale med din Dacia-forhandler. Vi ses!

Ved at fortsætte med at browse på denne side, erklærer du dig enig i, at Renault Denmark og dennes partnere må bruge cookies til at analysere sidens aktivitet og effektivitet, og at disse må vise annoncer skræddersyet til dine interesser og interaktioner via sociale netværk.
Få mere at vide