Helsingør Bilhus

Helsingør Bilhus

Helsingør Bilhus

Vores forhandlere

Helsingør

H.C. Ørstedsvej
3000 Helsingør
Tlf: +45 49 22 21 44

Hvem er Helsingør Bilhus?

Dacia Helsingør er Nordsjællands nye store Dacia forhandler og servicepartner. Dacia Helsingør, Helsingør Bilhus, en en del af CarHolding A/S, der har bilhuse i Glostrup, Brøndby, Helsingør, Ringsted, Frederikssund og Valby. Vi sælger og servicerer Dacia til en lang række kunder i Nordsjælland. Vores beliggenhed på H C Ørsteds Vej 10 i Helsingør gør det nemt og enkelt at finde vej, når du skal se på ny bil eller til service.

Nyt bilhus med Dacia entusiaster og specialister

Dacia Helsingør er bemandet med dedikerede og begejstrerede bilentusiaster. Forretningen består af en salgsafdeling, et mekanisk værksted, et skadecenter og en administrationsafdeling.

I vores salgsafdeling er vores Dacia salgsrådgivere specialuddannede til at yde dig den bedste rådgivning, så du føler dig tryg som kunde og får opfyldt præcis dine behov, når du skal vælge ny bil. Vores mekanikere bliver til stadighed uddannet, så de kan yde en effektiv og korrekt indsats på vores værksted, hvor de gør brug af moderne værktøj og teknologi.

 

Hils på Steen og Kenneth

 

På den måde sikrer vi dig en problemfri hverdag – både når du skal købe bil, og når du benytter den i dagligdagen.

Kompromisløs kvalitet og kompromisløs kundeservice

Med en Dacia går du aldrig på kompromis med kvalitet og køreglæde. Tilsvarende går vi hos Dacia Helsingør aldrig på kompromis med god kundeservice. Hos os vil du finde en uformel atmosfære kombineret med et stort engagement og interesse for dig, din bil og dine behov. Vi har alle én ting til fælles: Vi brænder allesammen for Dacia og for god kundeservice!

Dacia - Find en forhandler her

Find en forhandler

Dacia har 47 forhandlere over hele landet.

Dacia - Garanti

Dacia Garanti

Fabriksgaranti og Dacia Assistance i 3 år /100.000 km

Dacia - Bestil prøvetur

Bestil en prøvetur