Dacia Duster
Egenskaber

Firehjulstrukne biler har længe været forbeholdt et fåtal – men nu har alle mulighed for at nyde Dacia Duster! I kombination med et uovertruffen pris viser Dacia Duster lave driftsomkostninger, takket være en et optimeret vedligeholdelsesprogram og brændstofeffektive motorer hvis driftssikkerhed er blevet testet omhyggeligt.

Dacia Duster - instrumentbord

4×4-egenskaber

Dacia Duster viger ikke for noget. Med en frihøjde på 210 mm, 30 grader tilkørselsvinkel og frakørselsvinkel på 33/34 grader har den alle 4×4-egenskaber som en rigtig terrænbil ska have. Takket være Dusters konstruktion klarer den nemt alle typer vejforhold.

Dacia Duster - bakkamera

Media Nav

Vælg på Dacia Duster f.eks. ekstraudstyret MEDIA NAV (kan være standardudstyr afhængig af version). Spil din favoritmusik via mobilen, find nemt vej ved hjælp af navigationssystemet, eller benyt 4×4-skærmen for at aflæse terrænets hældninger (kun ved firehjulstræk). Systemet er intuitivt at bruge, herunder radio (DAB +), Jack-Stick, USB-stik, Bluetooth® og Apple CarPlay®.

Dacia Duster - Media Nav

Bagagerummet

Med nedfældet bagsæde får du adgang til en bagagerum på op til 1.478 dm3. Så har du plads til al din bagage og lidt til…

Dacia Duster - bluetooth

Rummelig og komfortabel

Kabinen i Dacia Duster er rummelig og komfortabel. I den praktiske kabine er der plads til fem passagerer og samtidig adgang til bagagerum på op til 445 dm3. Eftersom alle i familien har forskellige ønsker, har vi koncentreret udstyret i Dacia Duster om det vigtigste – uden unødig overflod.

Dacia Duster - cruise control

Nedfældeligt bagsæde

Bagsædet kan nedfældes 1/3–2/3* og foruden et stort bagagerum findes der desuden flere små og smarte opbevaringsrum i dørerne, på ryggen af fører- og passagersædet, ved passagersædet* og i instrumentpanelet.

Komfort
Alt for din komfort

Nøglefrit kort*

Med det nøglefri kortsystem kan du åbne og starte din Duster helt uden at tage nøglerne frem. Dertil kommer, at funktionen ”Velkomstlys” hjælper dig med hurtigt at finde din parkerede bil ved at tænde lygterne på afstand.

Elektrisk servostyring**

Duster tilpasser sig alle situationer. I byen er den nem at manøvrere. I kuperet terræn er dens præcision optimal. På landevejen giver den ægte køreglæde.

Off-road
Alle veje er åbne for dig

Øget frihøjde**

Med sine tilkørsels- og frakørselsvinkler klarer Duster alle terræntyper, så du uden problemer kan forcere fortove, sten og bump.

Hill start assistent**

Holder du på en stejl bakke, kan du starte Duster uden problemer og uden risiko for at trille tilbage eller gå i stå.

Hill descent assistant*

For at undgå udskridning fastholder køreassistenten en langsom og konstant hastighed, når du kører ned ad en stejlt skrånende vej.

Teknologier
Alt der kan gøre din kørsel lettere

Multiview Kamera*

Multiview kameraet er tilsluttet Media Nav-systemet og gør det muligt at gengive visningen fra de 4 kameraer på Duster. Kameraerne aktiveres, når bilen sættes i bakgear eller ved et enkelt tryk på den specielle knap.

Advarsler om blinde vinkler*

For optimal sikkerhed advarer Duster dig. Så snart en bil registreres i en blind sidevinkel, tænder en lampe i det tilsvarende sidespejl.

Dacia Duster
Sikkerhed

Driftssikkerhed og sikkerhedsudstyr. Med Dacia Duster får driftssikkerhed en ny betydning. Bilen er fuldt udstyret til at yde alle passagerer optimal sikkerhed. Der ydes garanti i 3 år eller 100.000 km. Og da Dacia Duster er designet til lang levetid, risikerer den at være ny længe.

ABS med nødbremsesystem (AFU)

I kombination med ABS-systemet, som hindrer hjulblokering, gør nødbremsesystemet det muligt at holde bilen stabil under bremsning, samtidig med, at bremselængden optimeres.

ESC

ESC-systemet (Electronic Stability Control) – kaldes også ESP – er et aktivt sikkerhedssystem, der har til formål, at hindre udskridning og forbedre bilens stabilitet.

Forstærket karrosseristruktur

Den forstærkede karrosseristruktur yder beskyttelse af bilens fører og passagerer under alle forhold.

Førerairbag

Standard i alle modeller.

Side- og frontairbags

Standard i alle modeller.

Fastgørelsessystemet ISOFIX til børnesæde

Fastgørelsessystemet ISOFIX til montering af børnesæde på de yderste bagsædepladser og mulighed for at installere et universelt børnesæde i midten.

Dæktryksmåler

Hvis dette system er monteret på bilen, og systemet under kørsel registrerer et tryktab i et eller flere dæk, bliver føreren advaret om det.