Vinterkampanj

Vær med i vores konkurrence, så har du chancen for at vinde dit næste serviceeftersyn (værdi op til 5.000 kr.)

Denne vinter har du chancen for at vinde dit næste serviceeftersyn. Alt du skal gøre, er at svare på nedenstående spørgsmål, give os dit bedste vintertip og foretage et vintertjek på din Dacia på et autoriseret Dacia værksted. Held og lykke.

Vi sætter 2 præmier på spil:
DIN BILS NÆSTE SERVICEEFTERSYN (værdi op til 5.000 kr.).

Vind Dacia Original Service til din bil. De dele vi udskifter erstattes kun med Dacia Original reservedele. Du får 1 års garanti på reservedele og udført arbejde. Desuden får du 1 års vejhjælp med i købet.

Vinterkampanj

Vinteren begynder hos os!
Foretag et vintertjek – og vind dit næste serviceeftersyn!

Vinteren stiller helt specielle krav til din bil, og derfor er vi parate til at tjekke, om din bil er i form til vintersæsonens udfordinger.

Vi tjekker følgende punkter:

Dækmønsterdybde og bremser

Når vinteren sætter ind med glatte veje stiger bremselængden markant. Derfor skal der være styr på både dæk og bremser, så du kan foretage en effektiv nedbremsning. Kontakten med vejbanen er naturligvis alfa & omega. Vi kontrollerer dækkenes tilstand og mønsterdybde. Men gode dæk er bare ikke tilstrækkelige, hvis bremserne er dårlige. Derfor foretager vi et visuelt tjek af dine bremser.

Batteriets tilstand

Med faldende temperatur falder også batteriets kapacitet. Vi tjekker, om dit batteri har den kapacitet, som kræves for at klare kulden.

Viskerblade – for og bag

Mange timer i mørke og med modkørende trafik stiller store krav til udsynet. Vi tjekker om dine viskerblade for og bag er i god stand, og at din ruder er intakte.

Væskeniveauer – køler-, bremse- og sprinklervæske

Om vinteren er kvaliteten og kvantiteten af væskerne på din bil altafgørende for, at de køler i stedet for at fryse. Vi tjekker niveauet på køler-, bremse- og sprinklervæske.

Udvendigt lys

Allerede nu er det mørkt både morgen og aften. Derfor tjekker vi, om dit udvendige lys fungerer som det skal, så vi er sikre på, at du både kan se og bliver set.

Hvorfor er forruden så vigtig?

I alle nyere biler er forruden en del af bilens bærende konstruktion. Desuden fungerer forruden som støtte for airbag, såfremt uheldet er ude. Derfor er det vigtigt, at vælge en Dacia Original forrude – så går du ikke på kompromis med sikkerheden.

Kan jeg ikke bare skifte forrude hvor som helst?

Som du sikkert ved, er din bil næsten en rullende computer, og i alle nyere biler er forruden en del af forskellige avancerede sikkerhedssystemer som f.eks. træthedsalarm og automatisk nedbremsningsfunktion. Når vi skifter din forrude, kalibrerer vi den nye forrude med bilens computer, således at alle systemer virker perfekt.

Dacia Vinterkampanj

Hvorfor skal jeg vælge Dacia Original service?

Vi er specialister i netop din bil – og vi passer på den.
Vidste du, at der er over 8.700 autoriserede Dacia værksteder i Europa? Du kan med andre ord, uanset hvor turen går hen, få hjælp af vores specialudannede mekanikere og stole på, at de dele der anvendes er Dacia Original dele.

Vi benytter udelukkende Dacia Original dele, og takket være Dacias elektroniske fejlfindingsprogram kan vi garantere stor pålidelighed. Vi opdaterer desuden bilens software og giver 1 års garanti på reservedele og udført arbejde.

1 års garanti på reservedele og udført arbejde.

Alle defekte/nedslidte reservedele udskiftes med Dacia Originale reservedele.

Korrekt stempling af dit servicehæfte forøger bilens værdi ved salg.

1 års vejhjælp.

Alt arbejde udføres af specialuddannede mekanikere.

Kontrol af bilens software.