Tid til at skifte til vinterdæk

Dacia Vinterkampagne

Husk at gøre bilen parat til vinteren

Vi ved, at der findes sjovere gøremål end at forberede bilen til vinteren. Men heldigvis findes der over 40 autoriserede Dacia værksteder her i landet, som står parat til at hjælpe dig! Husk at skifte til vinterdæk i god tid. Husk også, at mønsterdybden på vinterdæk bør være minimum 3 mm.

Praktiske tips inden vinteren

Her har vi samlet nogle praktiske og gratis tips, som gør dig og din bil parat til vinteren. Så slipper du for ubehagelige overraskelser, når den mørke og kolde tid sætter ind.

Tips#1 Bedre vejgreb.

tips1Hvis din bil sidder fast og dækkene ikke får fat, er det effektivt at have en stor plastflaske fyldt med sand eller grus.

Tips#2 Et lys i mørket.

tips2At vinteren er den mørke tid mærkes tydeligt, når man skal ordne ting og sager udenfor. En kraftig lommelygte giver dig alt det lys, du behøver.

Tips#3 Parkér i den rigtige retning.

tips3Hvis du vil gøre det nemmere at skrabe forruden, er det optimalt at parkere din bil med forruden mod øst. Så hjælper solens stråler med optøning og gør isskrabning lettere.

Tips#4 En døråbner.

tips4Gnid dørenes gummilister med et sterinlys. Så minimerer du risikoen for, at dørene fryser fast.

Hvordan gør man sin bil parat til vinteren?

Vinteren stiller helt specifikke krav til din bil. Er du fornuftig, beskytter du dig allerede nu mod THE BIG FIVE – de største udfordringer mod en sikker vinterkørsel. For selvfølgelig er det bedre med store udfordringer på pisten end på vintervejen.

Vi kontrollerer følgende punkter:

Når du booker tid til hjulskifte, skal du blot sige, at du også ønsker «Vintertjek».

Vinterkampagne
Mønsterdybde og bremser

MönsterdjupKontakten med vejbanen er alfa & omega. Vi kontrollerer dækkenes tilstand og mønsterdybde.

Men gode dæk er bare ikke tilstrækkeligt, hvis bremserne er dårlige. Derfor kontrollerer vi også dine bremser, for at sikre, at du kan nedbremse effektivt, når det er nødvendigt.

Batteriets kvalitet

BatteriLave temperaturer nedsætter batteriets præstationer betragteligt. Vi kontrollerer, at dit batteri er i form til at klare en hård vinter.

Viskerblade

TorkarbladMange timer med mørke kombineret med lyset fra modkørende trafik stiller høje krav til sigtbarheden. Vi kontrollerer, at dine viskerblade er i god stand, og at forruden er intakt.

Væskeniveauer

VätskenivåerKulden påvirker bilens forskellige væskeniveauer. Vi kontrollerer, at du har den rigtige kvalitet og mængde af olie, køler-, sprinkler- og bremsevæske.

Udvendige lys

Exteriöra lamporOm vinteren bliver det ikke kun mørkt – det bliver rigtigt mørkt! Vi kontrollerer, at din udvendige belysning er i orden og fungerer som den skal, så du ser godt og bliver set.

Vinterligt tilbehør

Det er altid bedre at være fremsynet end bagklog. Du har vel ikke glemt, hvor kold og mørk vinteren kan være! Så derfor er det en fremragende idé at gøre bilen parat til vinteren.

Dacia vinterkampagne - Viskerblade til alle Dacia modeller (foran) 199 kr.

Viskerblade.

Uden udsyn ingen sikkerhed. Vintermørke og en beskidt forrude er ikke lige dén kombination, der gør kørslen sikker. Skift hellere viskerblade lidt for tidligt end lidt for sent. Prisen gælder alle Dacia modeller.

Dacia vinterkampagne - Takboks 3.595 kr.

Tagboks.

Praktisk, robust og æstetisk. Tyverisikret med nøglelås. Priseksempel på 480 liter tagboks. Passer på alle Dacia modeller.

Dacia vinterkampagne - Skiholder 845 kr.

Skiholder.

Sikker transport af ski og snowboard, fås til 4 og 6 par ski. Priseksempel på skiholder til 4 par ski. Passer på alle Dacia modeller.

Dacia vinterkampagne - Bagagerumsbakke 795 kr.

Bagagerumsbakke.

Formstøbt bagagerumsbakke beskytter interiøret og holder styr på både våde og beskidte ting. Priseksempel til Duster.

Tilbuddet gælder kun på autoriserede Dacia værksteder t.o.m. 31. december 2017.
Ovennævnte priser er vejledende kampagnepriser, lokale priser kan forekomme. Kan ikke kombineres med andre tilbud.

Tre muligheder for at booke tid

Kontakt dit Dacia værksted

Kontakt dit Dacia værksted

Dacia - kontakt forhandler

dacia.dk/find-daciaforhandler
Når du har fundet dit værksted, så ring og book.

Dacia - Kontakt kundeservice

Ring 80 25 14 72
Lad vores kunderservice hjælpe dig med din bookning.