Dacia Forårskampagne

Lyse aftener, blomsterduft og nye spændende sommer oplevelser
Foråret begynder hos os!

For dig som elsker at køre bil, venter der en skøn tid. For uanset hvor vejene fører dig hen, bliver turen både mere sikker og mere behagelig, hvis du starter med et besøg hos os. Vi kan hjælpe dig med alt, der drejer sig om din bil. Fra reparation af stenslag i forruden til udskiftning af kabinefilter til udførsel af et serviceeftersyn. Og selvfølgelig sørger vi for, at det hele bliver ordnet på én gang.

Optimer udsynet – for en sikkerheds skyld

Som kører skal man aldrig gå på kompromis, specielt ikke når det gælder udsynet. Med vores komplette løsninger til udskiftning og reparation af forruder, sikrer vi os, at du får den rigtige forrude og den korrekte montering.

Udskiftning af forrude
Viskerblade med i købet

Din forrude er en bærende del af bilens konstruktion og oftest udrustet med vigtige sikkerhedsfunktioner. Hvis din forrude får en skade, der ikke kan repareres, tilbyder vi en kompletløsning, således at du får monteret en helt ny original Dacia samt før et sæt nye originale Dacia viskerblade med i købet.

Få et sæt viskerblade med i købet
Reparation af forrude

Reparation af forrude

Har du fået et stenslag eller anden skade på forruden? Book straks en tid til reparation, så du ikke kører med dårligt udsyn eller at skaden forværres, så du skal skifte forrude.

Vil du vide mere om din forrude?

Hvorfor er forruden så vigtig?

I alle nyere biler er forruden en del af bilens bærende konstruktion. Desuden fungerer forruden som støtte for airbag, såfremt uheldet er ude. Derfor skal du vælge en original Dacia forrude, så går du ikke på kompromis med sikkerheden.

Kan jeg ikke bare skifte forrude hvor som helst?

Som du sikkert ved er din bil næsten en rullende computer og i alle nyere biler er forruden forsynet med avancerede sikkerhedssystemer som f.eks træthedsalarm og automatisk nedbremsningsfunktion. Når vi skifter din forrude, kalibrerer vi den nye forrude med bilens computer.

Kan min forrude repareres eller skal den udskiftes?

Generelt set gælder følgende ved skader/stenslag på forruden:

  • Grøn zone: Forruden kan repareres.
  • Gul zone: Vores mekaniker vurderer om en reparation skal udføres, eller om forruden skal udskiftes.
  • Rød zone: Forruden skal udskiftes

Hvordan dufter foråret i din bil?

Vidste du at din bils AC er som et drivhus for bakterier? Her samles fugt og mug, hvilket er en perfekt grobund for svamp og andre bakteriekulturer. For at slippe for usund luft i bilen, er det nødvendigt at rengøre din AC hvert år og servicere den hvert andet år. Book straks en tid og glæd dig til at nyde den friske forårsluft.

AC rengøring fra 399 kr

AC rengøring fra 399 kr.

Vi vasker og desinficerer hele airconditionanlægget for at fjerne og forebygge bakterier, svamp og dårlig lugt. Vi anbefaler rengøring en gang om året.

AC service fra 699 kr.

Vi udskifter gas, foretager tryktest og finder evt. utætheder. Vi påfylder kølemiddel og olie samt kontrollerer alle de vigtige mekanismer. Vi anbefaler service hvert andet år.

AC service fra 699 kr

Vil du vide mere om din AC?

Der lugter ikke dårligt i min bil, men er det alligevel nødvendigt at rengøre og servicere AC’en?

Vores anbefaling er at rengøre aiconditionanlægget hvert år og servicere den hvert andet år. Selvom der ikke lugter dårligt i bilen, kan luften sagtens være sundhedsfarlig – særligt for allergikere og børn.

Hvis kabinefiltret er tilstoppet, kan luften i kabinen blive hele 6 gange mere forurenet med partikler som ozon og pollen – sammenlignet med luften udenfor.

Der er forskel på service og service

Der er forskel på service og service

Vores autoriserede Dacia værksteder kender din bil. Og de passer godt på den. Du kan være sikker på, at alle dele der anvendes er originale Dacia reservedele. Du kan også være sikker på, at alle mekanikerne er specialuddannede Dacia mekanikere. Husk også, at når du får udført service på dit lokale Dacia værksted, får du 1 års vejhjælp med i købet. Hvorfor nøjes med mindre?

Vil du vide mere om Dacia service?

Hvorfor skal jeg vælge et autoriseret Dacia værksted?

Et serviceeftersyn på et autoriseret Dacia værksted byder ikke på nogen overraskelser – heldigvis! Du skal nemlig føle dig lige så sikker på et autoriseret Dacia værksted som ude på vejene.

Vi anvender kun originale Dacia reservedele og følger Dacia’s vedligeholdelsesprogrammet for din bil. Ved et serviceeftersyn hos et autoriseret Dacia værksted kontrollere vi 87 punkter på din bil, og takket være Dacias elektroniske fejldiagnostiksering kan vi garantere en høj pålidelighed. Vi kontrollerer desuden at din bils computer har den seneste softwareopdatering. Herudover får du 1 års garanti på reservedele og arbejde for reparationer, der er udført på et af vores autoriserede Dacia værksteder.

Sikker og sjovere biltur!

Forårets og sommerens udflugter bliver både mere sikre og sjovere med en nyserviceret bil og ikke mindst én lille ispause. Deltag i vores konkurrence, så har du chancen for at vinde et serviceeftersyn på et autoriseret Dacia værksted til en værdi af 5 000 kr. samt is til alle i bilen til en værdi af 100 kr. Alt du skal gøre, er at svare på tre enkle spørgsmål samt dele dit bedste udflugtstip med os!

Konkurrence! Vind et Dacia service- eftersyn og is til alle i bilen!

Tilbehør

Det er altid godt at være klar til foråret. Her er tilbehøret, som gør turen både mere sikker og mere behagelig!

Smartphoneholder fra 160 kr.

Smartphoneholder

Udnyt din smartphone fuldt ud, mens du kører. Den lille og diskrete holder passer til bilens design. Magnetsystemet gør det muligt at sætte din smartphone fast på bilens ventilationsåbninger med en enkelt bevægelse.

Holder til tablets fra 730 kr

Holder til tablets

Glæd ungerne på bagsædet og gør turen mere afslappet. Med en tabletholder fra Dacia bliver filmoplevelsen endnu større. Monteres nemt bag på nakkestøtten. Passer til tablets 7-10”.

Tekstilmåtter Standard fra 340 kr

Tekstilmåtter Standard

Det er hurtigt, at friske kabinen op med et sæt nye skræddersyede tekstilmåtter, der ser godt ud, og som beskytter gulvet. Måttesættet er nemt at vedligeholde og fastgøres nemt ved to clips. Tekstilmåttesæt (4 stk.). Priseksempel Dacia Duster.

Bagagerumsbakke fra 800 kr

Bagagerumsbakke

Perfekt, når der skal transporteres beskidte ting. Beskytter den originale måtte og passer perfekt i formen til bagagerummet. Praktisk og let at rengøre. Priseksempel Dacia Duster.

Forårets og sommerens mange udflugter bliver endnu skønnere med en nyserviceret bil og ikke mindst med en lille ispause. Vær med i vores konkurrence og vær med i lodtrækningen om et serviceeftersyn hos et autoriseret Dacia værksted eller få is til alle i bilen. Alt du behøver at gøre, er at svare på tre enkle spørgsmål og del dit bedste udflugtstip med os! Held og lykke.

1. præmie:
Vinde et serviceeftersyn hos et autoriseret Dacia værksted

2. – 30. præmie:
Is til alle i bilen.

Tre muligheder for at booke tid

Ring og book tid! Du er naturligvis os meget velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål omkring din bil.

Dacia - kontakta din verkstad

Ring til dit Dacia værksted

Dacia - kontakta återförsäljare

dacia.dk/find-daciaforhandler

När du hittat din verkstad, ring och boka.

Dacia - kontakta kundtjänst

Ring 80 25 14 72

Lad vores kunderservice hjælpe dig med din bookning.