Sandero Stepway

stepway-1

 

Skabt til fremtiden

Hvis du leder efter en bil med en stærk personlighed, vil denne bil med sit karakteristiske design indvendigt og udvendigt forføre dig! Med et nyt frontparti og helt specielle karaktertræk på karosseriet – som bl.a. 16" Flex stålfælge, tågelygter, tofarvede kofangere for og bag, tofarvede tagbøjler og indfarvede el-sidespejle med varme som standardudstyr – udtrykker Sandero Stepway en homogen og meget markant stil.

Med sin ekstra frihøjde (4 cm mere end Sandero Base og Ambiance), større hjulkasser og kraftige motorer bibeholder Sandero Stepway alle sine allroad-egenskaber. Sandero Stepway er robust og driftssikker og designet til at klare selv de mest krævende vejforhold og klimatiske udfordringer. Den er oplagt til offroad-kørsel.

 

stepway-2

 

Nyt moderne interiør

Sandero Stepway tilbydes med et specielt indtræk med grå syninger for at opnå en mere dynamisk stil, og du vil altid kunne finde en behagelig kørestilling med det højdejusterbare førersæde, højdejusterbare rat og de højdejusterbare sikkerhedsseler. For ikke at glemme varme i forsæderne. Bilen omfatter desuden al den knowhow, der er kendt fra Dacia, med moderne og innovativt udstyr som fx kørecomputer, multimediesystemet MediaNav med 7” touch screen, audio-streaming, håndfri Bluetooth® telefoni, cruise control, hastighedsbegrænser, parkeringssensorer bag, osv.

 

stepway-3

 

Fleksibel og praktisk

Sandero Stepway er fleksibel og rummelig og udstyret med et bagagerum på 320 liter samt et splitbagsæde (1/3-2/3), som giver dig mulighed for at skabe ekstra bagagerumsplads, når der er behov for det. I kabinen er der tilføjet yderligere opbevaringsplads, blandt andet et nyt opbevaringsrum under instrumentbordet og opbevaringsrum i alle døre.

 

stepway-4

 

Effektive motorer

Sandero Stepway tilbydes med en række kraftfulde motorer: TCe 90 og dCi 90. Sandero Stepway har fået en helt ny benzinmotor TCe 90. Den er Renault-koncernens nye symbol på mekanisk fuldkommenhed. Denne lille førsteklasses motor kombinerer køreglæde og komfort og har samtidig kontrol over brændstofforbruget (18,5 km/l) og CO2-emission (124 g/km). I dieselversionen sikrer motoren dCi 90 et lavt brændstofforbrug (25,0 km/l) og reducerede CO2-emissioner (105 g/CO2-km). Denne motor fra Renault-koncernen er i stor udstrækning kendt for sin driftssikkerhed, sin kørselskomfort og sit lave forbrug.

 

stepway-5

 

 

Bilens univers

Takket være de tekniske løsninger anvendt til Dacia, som har vist sig at være effektive og driftssikre, kan Sandero Stepway tilbydes med en garanti på 3 år eller 100.000 km (alt efter, hvad der indtræffer først) og fordelagtige driftsomkostninger.

 

Kan du godt lide?
Følg Dacia på Facebook!
Like Dacia
Find forhandler
Dacia har 47 forhandlere over hele landet.
Find din >
Dacia Garanti
Fabriksgaranti og Dacia Assistance i 3 år /100.000 km
Læs her >