Sandero Stepway

Dacia - Ny Sandero Stepway

 

Der er stil over kørslen...

Fra første blik viser den nye Dacia Sandero Stepway tydeligt sin særegne karakter. En ny og mere markant forkromet kølergrill, nydesignede linjer med ændrede for- og baglygter, som indeholder den nye Dacia-lyssignatur. På designsiden forstærker dens SUV-look endnu mere dens kraftfulde udtryk... Og på en måde, der kan ses!

Sandero Stepway er vores topversion, som ud over designet giver dig mange nyttige teknologier; Multimediesystem Media Nav Evolution med DAB-radio, parkeringssensor bag, bakkamera*, fartpilot/fartbegrænser, aircondition og kørecomputer.

Med den ekstra frihøjde på 4 cm (i forhold til Sandero Base og Ambiance) og større hjulkasser bibeholder Sandero Stepway alle sine allroad-egenskaber. Sandero Stepway er robust og driftssikker og designet til at klare selv de mest krævende vejforhold og udfordringer. Den er oplagt til offroad-kørsel.

 

Dacia - Ny Sandero Stepway

 

Nyt moderne interiør

Med sine 5 reelle pladser i kabinen tilbyder den nye Dacia Sandero Stepway en komfort, man kan være flere om at nyde. I dens indbydende og rummelige kabine kan du nyde alle de lækre detaljer: Nye kromafslutninger, nyt rat, nyt indtræk, nye smarte opbevaringsrum, nyt 12 V-stik bag... Du kan føle dig godt tilpas!

 

stepway-3

 

Fleksibel og praktisk

Sandero Stepway er fleksibel og rummelig og udstyret med et bagagerum på 320 liter samt et splitbagsæde (1/3-2/3), som giver dig mulighed for at skabe ekstra bagagerumsplads, når der er behov for det.

I kabinen er der tilføjet yderligere opbevaringsplads, blandt andet blandt andet et opbevaringsrum under instrumentbordet og opbevaringsrum i alle døre, samt nye, praktiske aflægningsrum: telefonlomme på passagerforsæde og opbevaringslomme i net i siden på midterkonsol ved passagersædet.

 

Dacia - Ny Sandero Stepway

 

Effektive motorer

Sandero Stepway tilbydes med to kraftfulde Renault-motorer: benzinmotoren TCe 90 hk og dieselmotoren dCi 90 hk – begge med enten manuel eller automatiseret manuel gearkasse.

Benzinmotoren TCe 90 hk kombinerer køreglæde og komfort og har samtidig et lavt brændstofforbrug uanset valg af gearkasse; begge går 19,6 km/l, hvilket er energiklasse A og kun 600 kr. i grøn ejerafgift pr. halvår.

Dieselversionen dCi 90 hk er kendt for sin driftssikkerhed, sin kørselskomfort og sit lave forbrug uanset valg af gearkasse; begge går 26,3 km/l, hvilket er energiklasse A+ og kun 1.060 kr. i grøn ejerafgift pr. halvår.

 

Dacia - Ny Sandero Stepway

 

 

Bilens univers

Takket være de tekniske løsninger anvendt til Dacia, som har vist sig at være effektive og driftssikre, kan Sandero Stepway tilbydes med en garanti på 3 år eller 100.000 km (alt efter, hvad der indtræffer først) og fordelagtige driftsomkostninger.

 

*Ekstraudstyr

Kan du godt lide?
Følg Dacia på Facebook!
Like Dacia
Find forhandler
Dacia har 47 forhandlere over hele landet.
Find din >
Dacia Garanti
Fabriksgaranti og Dacia Assistance i 3 år /100.000 km
Læs her >