Har du lyst til at besvare nogle spørgsmål om vores hjemmeside? |  Giv feedback
DACIA Duster
Fra 139.990 kr *
1.999 kr/md – 0 kr i udbetaling**

Et prisniveau, der ikke kan matches
Selvom den nye Duster er veludstyret og rummelig sælges den stadig til Dacia-priser. Dacia Duster fås med cruise control og hastighedsbegrænser, baksensor, elruder og udetermometer, et enkelt og intuitivt multimediasystem kaldet MEDIA NAV, det betjenes med en 7" touch screen, der bruges til at vælge mellem navigation, telefoni, radio, musik. Takket være Bluetooth® kan du telefonere håndfrit, lytte til trådløs musik fra bærbare enheder eller direkte tilslutte dem USB- eller Jack-stik. Pålidelig teknologi. 100 procent anvendelig.

Den nye Dacia Duster er fremstillet til at overvinde alle forhindringer
De nye motortyper giver god kørselskomfort, lavt brændstofforbrug og mindre CO2-udledning. Dertil kommer, at Eco Mode-funktionen og gearskifteindikatoren giver føreren mulighed for at optimere brændsstofforbruget.

En total ændring af kabinen

Med et helt nyt design har den nye Dacia Duster samme komfort som en sedan, men placerer sig med sit hårdføre udseende klart i 4x4-universet. Det nydesignede instrumentbord understreger den nye Dacia Dusters robuste temperament, men der er også plads til det praktiske i den moderne kabine. Duster fås blandt andet udstyret* med makeupspejle, loftslys bag i bilen og 12V-stik. Der er samtidig fire nye indtræk at vælge imellem, heraf et af læder, som indgår i opgraderingen af modelprogrammet, et nyt sædedesign, et forstærket bagsæderyglæn og et nyt, hårdt bagagerumsdækken, der giver øget komfort og fleksibilitet. De mørkere indvendige nuancer understreger den nye Dacia Dusters kraftfulde karakter og terrængående-design. *Afh. af versionen.

* Vejl. udsalgspris. Dacia Duster Base 1.6 16V 115 ** Finansiering via Renault Finance (Santander Consumer Bank) af Dacia Duster Base 1.6 16V 115 inklusiv leveringsomkostninger 143.870 kr. Udbetaling 0 kr. Månedlig ydelse 1.999 kr. Løbetid 96 måneder. Debitor rente 6,17%. ÅOP 7,8%. Samlede kreditomkostninger 47.978 kr. Lånebeløb 149.415 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb kr. 197.393. Etableringsomkostninger for lånet på 5.545 kr., samt månedligt kontogebyr på 35 kr. inkl. betalingsservice er medtaget i alle beregninger. Fortrydelsesret 14 dage. Bilen er vist med ekstraudstyr. Kreditformidler samarbejder ikke med andre kreditgivere. Gælder privatpersoner og forudsætter kreditgodkendelse. Forbehold for pris- og renteændringer. 

 

Dacia All inclusive
Hvor meget ønsker du at betale hver måned?
Læs mere
Find forhandler
Dacia har 47 forhandlere over hele landet.
Find din >
Dacia Garanti
Fabriksgaranti og Dacia Assistance i 3 år /100.000 km
Læs her >